Summering

Ska försöka summera året som gått...

Januari jag tror inte att det hände så värst mycket mer än skola, jobba, säker shopping och lite fest. Nyåret firade vi hos Bosse med middag, champangem fyverkeri och massa konstigheter som alltid med tjejerna.


Februari vi började komma igång med vårat marknadsföringsprojekt för T, vilket vi inte var så nöjda med men vad gör man när man inte får tillräckligt med info från företaget. Jag vet att jag inte vill jobba med att intervjua folk på stan. Massa firande av födelsedagar och mera fest. Jag klämde även in lite konståkning och en långweekend till Sälen med min babycake.



Mars Fortsatte lite med konståkngen och den oförglömmliga TUR-mässan. Mycket gick fel men alla var lyckliga ändå och vi hade en väldigt trevlig vecka här hemma i Göteborg. Ändå vill inte C flytta hit. Åkte en snabbis till Smögen för att få lite lugn och ro och hälsade på morfar sedan var jag bänkad i Scandinavium under Konståknings VM. Veckan efter styrde vi kosan mot Budapest för Team VM, massa god mat, shopping och underbara termalbad.




April Var en ganksa lugn månad men ovisst eftersom vi inte fixat praktik än. Vi guidade oss själva runt om i Lidköping, Husaby med mera vilket var en spännande resa. Sedan blev det ju skolavslutning.

Maj Det blev till slut Grekland, två förväntansfulla tjejer landade förvirrade i Thessaloniki. Hade några dagar ledigt och vi försökte upptäcka "byn", vi tänkte det var sommar i Grekland och därför var inte tjocktröjorna nerpackade och vi frös konstant i en månad. Efter några dagar tillsammas på Meliton hotell flyttade jag mig några hundra meter till Sithonia SPA och träffade min söta lillia Ifi.


Juni Liviet i Grekland fortsatte och jag börjar känna mig som hemma, lärt mig lite grekiska och hur diverse saker fungerar här nere. Det lilla samhället börjar blomma upp med restauranger, sol stolar, värme och så vidare. Mamma kom på besök och hade med sig godis och kalles kaviar så det blev svenskt midsommarfirande.


Juli Anna fyllde år iår också, fest såklart. Veckan senare var det Elenakis tur och det blev fest igen. Nu hade Anastastiamou kommit och det blev många långa kvällar på Molos med drinkar följt av creps på vägen hem till vårat "älskade kaplanis". Sommaren kom på allvar och de lediga dagarna tillbringades nu i horisontalläge på stranden.



Augusti Festen fortätter och det blev långa nätter på stranden med retsina och tillbehör. Bad sol och inte minst ett sorligt farväl av alla när vi skulle åka tillbaka till kalla Sverige igen. Kan ha vart en av de bästa sommrarna i mitt liv med många minnen och vänner för livet.


September Back to reality. Skolan börjar igen och även våra mys kvällar med topmodel och jordnötter, choklad och massa te. Efter att ha bott ett år i Lidköping var det även dax för en båttur på vänern.


OktoberEventdagarna i Göteborg besöktes för att få lite inspiration, balett på operan som tog mig med häpnad. Stjärnor på is började och vårat projekt med Sotenäs fortsatte. Emellan blev det några turer till smögen, modevisning, makeupkurs + indraget studiebidrag från CSN, tydligen får man inte tjäna några pengar i detta landet. High school musical besökte scandinavium och det gjorde även jag. Det hanns också med ett efterlängtat besök på Haga badet.



NovemberSkolan fortsatte och det var en månad med mycket plugg och lite fritid.

Decemberbörjade med ett besök på olofmånsgården och glöggkväll. Redovisning, skolavslutning och en helkväll i Lish med många skratt blandat med tårar. Mycket jobb som vanligt i december, kankse för mycket eftersom jag ännu inte är klar med tentan.. Tomten hittade till familjen Liljegren iår också och Anna hade tydligen varit snäll iår (också). Nu sitter jag dagen innan nyårafton med tentan och är på väg mot nya äventyr.




Under årets gång har jag förövrigt fastnat för Gossip girl, Lady gaga, Rihanna (mer än innan) likaså Britney. Årets hunk enligt mig får nog bli Daniel Craig från Bond. Årets sötaste är Suri Cruise. Har vart ett lärorikt år med kultur, språk, skolan, jobba, vänner och massa massa mer.

Jag tror på ett bra 2009. Tack för iår.

Ha koll på min blogg

Följ min blogg med bloglovin

Världens lyckligaste

Oh jag har ett sådant lyckorus i hela kroppen nu, det känns som jag är odödlig. Kan knappt skriva, måste lugna ner mig lite.. Så jag kan berätta för er. Okej då kör vi. Andrea har bokat resa och kommer och hälsar på mig på NZ, kommer bli grymmt love. Men det bästa av allt, praktiken är fixad! Fattar ni vilken sten som lyfts från mitt hjärta. Skall jobba med Göteborg o co, närmare bestämmt kulturkalaset! Kommer passa mig som handen i handsken, hoppas jag...

Får nog ta mig världens löprunda för att få ur mig lite energi så jag kan börja med tentan sen!

Hoppas ni får en lika bra dag!


Vilken kväll

Igår var en riktig super kväll. Åt renstek med potatispure och rödvinssås med charlottenlök. Så fruktansvärt gott. Tog en bastu efter. Kollade lite på TV och sedan tillbaka till plugget.

Nu skall jag äta frukost och antagligen blir dagen fylld med tentaskrivande och en sväng till systemet!

Kram på er!

Superångest

Min brorsa kom precis och upplyste mig om en sak.

Jag åker till Nya Zeeland om en vecka.

Innan det skall jag:

  • Göra klart tentan
  • Nyårsfest
  • Åka till Smögen
  • Begravning
  • Shoppa lite behövligheter till resan
  • Fixa praktik
  • Packa
  • Fixa iordning alla papper till resan
  • Tvätta
  • Ja listan kan göras oändlig, undra vad vi skall ta bort från den...

Har inte gjort mycke idá heller

Var iväg en sväng i förmiddags med mamma och försökta hitta något som hon skall ha på sig på Nisses disputation, det blev en kjol för hennes del i alla fall. Inget för Anna, vilket kankse inte var så konstigt eftersom vi var i en "dam" affär.

När jag kom hem somade jag i en timma och nu väntar tenta och kompendier. o.r.k.a.

Hoppas ni har en roligare eftermiddag.



Färdig jobbat för i år

Ja idag jobbade jag antagligen min sista dag på Intersport. Kanske den sista någonsin. Känns lite konstigt efter så många år. Men antagligen kommer jag tillbaka som vanligt.

Shoppade en eventuell nyårsklänning, eller en vanlig klänning, vi får se. Och ett sjukt snyggt blått linne med lite stenar, lägger upp bilder sen om jag får ork för nu skall jag fortsätta kolla på Misson impossible 3 med Tom Cruise. yummie.

Puss på er


God morgon!

Har precis dushat och ska snart åka vidare till jobbet men passar på att skriva några rader! Det blir en topp-tre-i-annas-ipod

1, Lady gaga - pokerface
2, Rihanna - rehab
3 Maria Carey - All i want for christmas

Ha en bra dag allipoha!


Jobba jobba jobba

Hej bloggen!

Har jobbat sedan sju i morse. seeegt. sjukt mycket folk. tror jag ska åka till nanna nu och dricka glögg.

Puss


Världens bästa

Kom precis hem från kyrkan och vi har nog den bästa prästen. En gudstjänst full med sång, evangeliger, välsignesen och massa humor. Nu ska jag åka och träffa lite gamla lagvänner, men blir nykter för mig ikväll med tanke på att jag ska upp i ottan och jobba.

Ha en trevlig kväll!

X


Dan efter dan

Vaknada imorse med, ångest. Ush. Har så sjukt mycket att göra och kom på att det är nästan bara helger kvar tills jag åker och ingen jobbar = ingen prkatik för Anna. Well det löser väll sig som det alltid gör på något vänster.

Igår såg vi såklart på kalle, lika roligt varje år. Tomten kom och jag fick massa fina klappar och ett välbehövligt stöd till Nya Zeeland så förhoppningsvis kan jag leva loppan på andra sidan jorden. Jag åt alldeles för mycket som vanligt men vad gör det en gång om året? Orkade inte med gröten så den skall jag nu gå ner och äta till frukost...

Ska gå till kyrkan idag där världns bästa polis brukar sjunga gospel. Hoppas hon är där iår igen.

God fortsättning från mig till er alla!


GOD JUL

från mig till er alla! Nu skall jag vänta på tomten och hoppas att jag vart en
snäll flicka iår.

Feliz Navidad
Feliz Natal
Glædelig Jul
Gledileg Jol
Merry Christmas
Fröhliche Weihnachten
Gogodod jojulol
καλά Χριστούγεννα!










Måndag 22 dec

Ska snart åka till jobbet nu. Har vart ledig i fyra dagar nu så det känns lite segt. Men det blir ju lite klirr i kassan till Nya Zeeland vilket är skönt! Borde däremot ha suttit och pluggat konstant dessa dagar vilket jag inte gjort, ångest.

Nu måste jag åka så jag inte kommer sent!

Idag igen

Ja denna dagen blir väll ungefär som igår. Plugg och Liseberg. Men idag är det surprise+Nanna+Coffe som åker så lite varitaion blir det allt. Blir nog även lite julbak ikväll, kolor och så vidare..

Ha en bra 4:de advent!


Äntligen

Pappa har fixat min dator och jag ska sova med den inatt tror jag.


Pics

Snyggingar




Kul i spegelhuset, Jag och Andrea i konstsnön,
Söta Lina, Filip och alla kaniner



Dan före dan före dan......

Ja vi närmar oss julafton med stormsteg! Och jag längtar så! Idag blir det Liseberg hoppas bara det slutar regna! Imorgon blir det också Liseberg. Hoppas inte det regnar då heller. Annars har det inte hänt så mycket i livet sedan igår. Har sovit sjukt gott inatt.

Nu blir det lite plugg innan jag åker!

Fredag den 19 december

Snart kommer tomten! Men innan det blir det massa annat. Fast jag träffade bella-tomten idag och fick ett jätte fint rosa glittrigt A. Vi var och åt brunch på egg and milk. Guuud vad gott. Mätt och belåten tog jag mig en promenix ner till bussen och nu är jag hemma.

Var på möte med ett företag idag för möjlig praktik. Vi får se, vi skulle alla tänka lite på saken så får vi se vad som händer.

Borde sätta mig och skriva lite på hemtentan men känner ingen inspiration idag...

Vad gör ni i julstressen?

Tomtar och troll

Har jobbat alldeles för mycket de senaste dagarna och idag är jag ledig. Från jobbet i alla fall. Dagen blir fylld av plugg plugg och åter plugg. Som paus skall jag ställa fram lite tomtar och troll runt om i huset på beställning från mammi. Annars har det inte hänt så mycket de senaste dagarna, bara lite crazy kunder som vanligt och folk som tror att jag skall lösa alla världens problem, och det gör jag ju mer än gärna.

x

God morgon!

Kan inte förstå att det snart är jul, tiden går alldeles för fort och jag hänger inte med! Ska åka till jobbet nu, bara 11 timmar idag! weei..

Ha en bra dag!


Mamma mia!

Ja då har det vart en blogg fri helg. Har jobbat och folk är sjukt stressade över julen. Varför inte ta det lugnt och fira tredje advent? Blir så trött.

Igår blev det en spontan fika efter jobbet med Andrea på Evas Paley, efter det gick vi hem och såg på Mamma Mia (guuud vad jag vill åka till Grekland nu!!) på Andreas mini tv med inbyggd video och super flashiga suround system. Vilken film, kan nog se den hur många gånger som helst.

I fredag såg vi på idol, bakade pepparkakor (det är jag som är bullmamman) och drack glögg.

Sammanfattningsvis, en hel mysig helg..

Puss på er

Ps. Till Maria: Vi kommer sakna dig och tänka på dig på NZ!

Från igår






Då var det över.

Igår, sista kvällen med hela gänget. Hade otroligt roligt men kommer bli lite tomt utan Maria och dom andra på Nya Zeeland. Du fattas... Gjorde igår typ allt jag inte gjort i Lidköping innan. Vi var och bowlade, vi var på cafe och bra, vi var på sky baren och avslutade på rockbaren! Anna gick och la sig klockan tre! well vilken kväll. Nu går lasset till Göteborg i snön. Ja jag ska köra försiktigt..

You know you love me,
XO XO

Sista dagen

Sitter i skolan nu och det är sista(!) dagen här i Lidköping. Känns heeelt galet. Skall ha redovisning hela dagen och efter blir det bowling och middag med klassen samlad en sista gång. 20 av oss åker i och för sig till Nya Zeeland om en månad. Men ändå. Sista dagen i Lidköping.

Sen ska jag hem och julpynta. Myyyyys..

R I P

Du blev 88 år. Det trodde ingen. Jag är glad för din skull att du fick somna och träffa mormor.
Kommer sakna dig morfar.

Vad ska man göra andra advent?

Sov alldeles för länge idag, vaknade vid tio tiden, super trött, har antagligen sovit alldeles för länge. Tände andra ljuset i adventsljusstaken och kollade på sex and the city. Kankse borde ta en promenad för att vakna till lite.

Var och lunchade med Katten i Haga igår, hur mysigt som helt och vädligt god köttsoppa, dock var det väääldigt mycket folk eftersom det är julmarknad där på helgerna. Ush, påmindes åter igen om varför jag inte tycker om att gå på stan på helgerna, speceillt inte vid jul.

Stjärnor på is, Markus och Johanna vann. Jag tycker nog Jesper och Alexandra skulle vunnit. Hon är lätt den bästa åkaren av alla som vart med och han har ju också blivit grymm. Kul! Men Grattis Johanna och Markus!

Mamma och Pappa kommer snart hem från Köpenhamn, hoppas dom har köpt något roligt till mig...

Ikväll är det Gossip och jag kommer sitta bänkad som vanligt.


Olof Måns Gården

Var ju hemma hos Maria i klassen i torsdags kväll på Glöggparty med tillbehör. Lammrevbensspjäll, fliodegsrullarmedbasilika, chokladtryfflar och mycket annat gott. Maria bor på Kinnekulle mitt ute i ingenstans.
Varsågod J, här är bilderna..




Alla är uppe i sitt eget, det är charmen i våran klass

6 december

Vart skall jag ta vägen? Dagarna bara flyger iväg? Har flyttat hem det mesta från Lidköping nu, känns skönt, tar med mig resten hem nästa vecka då jag flyttar hem på heltid igen för några veckor innan jag drar till andra sidan jorden..

Alice och Kevin i finalen på Idol, helt rätt tycker jag. Var hemma hos Mattson igår och kollade, och åt jordnötsbågar, mycket gott..

Tänkte åka in till stan om en stund och slåss med alla andra, luncha, och sen åka hem och plugga lite.

Ha det gött!


Snart klara

Sitter i skolan nu och pillar lite med projektet, snart klara! Ska bli så skönt att ha en sak till avklarat.

Om en stund ska tomten åka till Rörstrand och se om hon hittar någon mer julklapp till tomtemor. Sen ska jag hem till Maria på Olof måns gården och dricka glögg! Mycket trevligt..

När jag var hemma hos Göran och spelade Wii igår hände en liten olycka. Råkade slå sönder hennes nya taklampa! Förlåt gumman. Du ska få en ny i jul klapp,  men shit va skoj det var....

Snart så

Sitter och läser allt om mat och det börjar naturligvis kurra i magen. Kom på att jag inte ätit sedan frukost så nu är det dax! Har suttit ner lite för länge idag. Men snart ska jag åka till Göran för att spela Wii. Det får bli dagens motion.

Har gjort om lite i bloggen så om den är lite konstig får ni ursäkta men orkar inte mer idag..

Har kommit på att jag önskar mig ganksa tråkiga saker i julklapp iår, som ryggsäck, regnbyxor... Får nog fylla på listan med lite mer Anna-saker som pjamas, stickad tröja från Honky dory, ett playstation (bärbart, alltså dagens gameboy). Förra året fick jag ju en resa till Nya Zeeland, så det kan jag ju inte önska mig i år. Kankse en resa till Grekland i sommar? Fast mest av allt vill jag ha en bra LIA. Undra om tomten kommer med det? Tror inte det, får nog fixa det själv...

Varför sluta jag?




Kolla in det här...

Vilken pers

Var hos doktorn idag och skulle ta ett litet ynka blod prov som höll på att urarta totalt. Svimmade och hade skumma kramper. Ush. Väldigt obehagligt. Efteråt fick jag i alla fall äpplesaft av dom snälla sköterskorna.

Efter att detta hände i morse har jag vart lite ur form, försökt plugga lite men kan inte riktigt fokusera på något. Får se om det blir bättre ikväll, kankse är bäst att jag går och lägger mig och vaknar som en ny människa.

Ha det gött foks.

Media Markt

Vart å flängt runt idag. Var på Media markt och köpte ett sånt där armband till min Ipod. Trodde jag. Jag frågade killarna om det var till den nya nanon och dom svarade ett rungande jaaaa... Jag sitter hemma hos Linda och lilla Leo och fikar, bestämmer mig för att prova mitt nya armband, passar den? Så klart inte, det är ju till den gamla, tänkte att det är lika bra att åka tillbaka med en gång. Sagt och gjort. Häng med nu.. Först skickar informationen mig till en säljare. säljaren skickar mig till en annan säljare. han kan inget och går med det till kontoret. kontoret kan inget. vänta, vänta, vänta och vänta. säljaren kommer tillbaka eftersom ingen på hela media markt kan någonting. tillbaka till informationen där jag äntligen fick mina pengar tillbaka. tog bara 40 minuter. party time.


1 december

Jag ligger en vecka efter, jag trodde att det var frösta advent nästa söndag, hum

Har jobbat i helgen, har vart lugnt och skönt. Var hemma hos Andrea och åt lussebullar. mumms.

Nu ska jag ge mig ut på stan för att köpa de sista julklapparna. Kanske blir något till mig själv också, vem vet.. Sen blir det plugg plugg plugg och spänd väntan på svar från min eventuella LIA.

XO XO

RSS 2.0