?

Fick inte nog på träningen utan känner fortfarande för att ge en viss person en riktig käftsmäll så kanske man vaknar till liv? Men nu blir det dusch och  mat istället. Lika bra det.

Kort vecka

Det här blir en kort vecka. Fast för mig som inte har något jobb är det egentligen ingen större skillnad. Men påsk ska firas på Smögen med ägg och godis i långa banor, så lite semester blir det ändå. Men innan det ska jag åka in till stan och se vad som kan göras på jobb fronten.

Party all night long

I fredags var det en lugn kväll med räkor och vin i goda vänners lag. Lördagen var också tänkt att bli lugn, men när ens bästa vän bor i Linné ligger barena farligt nära till hands efter några glas vin hemma. Så vi började med några barer på Linnégatan och varför inte fortsätta vidare till Avenyn? Sagt och gjort. Natten som aldrig tog slut utan blev morgon och gårdagens elefanter som satt på mitt huvud har äntligen flyttat på sig. Så säger vi tack och hej till denna trevliga helg!


Ja bilderna talar väll för sig själva?

Klippt och klart

Igår var jag hos frissan och klippte mig. Som alltid tycker jag det blev kort, men ändå skönt. Luktar gott gör det också.

Våfflor ska jag äta hela dagen idag, och kolla på barbies på Mölndals museum. Försöka att gå då mina fötter inte längre är av denna värld.

Livet på en pinne

Idag var jag på ett möte, på Pomona, eftersom arbetsförmedlingen inte har resurser att ta emot mig längre så blir jag vidare slussad, inte mig emot då jag inte är något fan av AMS. Grejen är att vi är indelade i grupper och jag hamnade på något vänster med 5 st små pojkar, dom var tydligen i tjugoårsåldern, men jag skulle snarare säga tolvårsåldern då deras största intresse i livet var att göra livet surt för sina syskon. Som inte heller är så talföra utan tystnaden som uppstår emellanåt blir pinsamt tyst. Så där tyst så man skulle höra en mus fisa. Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker föra ett samtal med dessa människor, ändå sitter dom tysta och stirrar på mig som en alien. Eller dom kanske tror att jag är musen som fiser.

Äta bör man annars dör man

Tur att mamma och pappa kom hem igår igen så jag inte svälter här hemma. Haha, känns som äta, sova, träna är det jag gör nuförtiden. Och nu är det dags igen. För träning alltså. Förresten så tycker jag att ni ska kolla in våran nya hemsida som jag och Fantasma slitit med! Och svettats nästan lika mycket som på träningen. Känns inte som den är helt klar så det kommer nog bli en del förändringar där inom kort och framöver.

Lördag

Igår hade vi Capoeira uppvisning på Gamle dörra för att samla in pengar till Chile, det fick fina fisken förrutom att mina fötter inte såg så fräscha ut, men whatevva.

Efter det träffade jag furgan & co för lite vin och spel vidare ut för att se vad staden hade att erbjuda oss denna gång. Lite fina pojkar, några shoots och massa dans. Kvällen slutade ganska tidigt för mig, vilket jag är glad för idag, fast ändå har jag gjort ingenting idag. Väntar på att det ska bli ny vecka, verkligen jätte spännande, det händer mycket i mitt liv just nu. På tisdag är det möte hos Pomona, och där tog min planering slut. Förslag någon? Helst jobb.


100320

Dum spiro spero

Nu ger jag upp

Nu ger jag upp- orkar inte mer. Inte idag. Inte denna veckan. Inte i helgen. Nästa vecka får vi se. Ska träna av mig lite aggressioner nu, sen ska jag äta hur mycket godis som helst så jag mår illa så jag kan tycka synd om mig själv. Trevlig helg!

Min snygga vän


-

Hallå vakna, haaaaaaaaaaaallllå. Vakna?

Alice i underlandet

Ikväll blir det bio med Löllö. Alice i underlandet ska vi se. Och det är ungefär det mest spännande som händer i mitt liv för tillfället. Men det är ju inte fy skam att få lite tid med henne innan hon drar till Milano för att hälsa på Kissie.

Tillbaka

I veckan har det vart junior vm i team åkning här i Göteborg vilket har inneburit många timmar i ishallen. För Sverige gick det sådär. Däremot tog mina finnar första och tredje platsen, grattis till dom! Så nu ska jag återhämta mig en en jogging runda i förmiddagssolen.

Ångest

Alla är glada att det är sol och att vi går mot sommaren och ljusare tider. Jag har ångest. Det innebär att jag gått yttligare en årstid utan större sysselsättning. Vilket får mig att må fruktansvärt dåligt. Jag orkar inte mer. Det är min tur. Pratade med A i Stockholm igår och mina funderingar på att ge mig av till östkusten blir lite starkare igen. Fan. Kan inte allt bara lösa sig.

Batizado

Idag har jag blivit döpt. Och blivit graderad. Nice. Är farligt trött nu så ska powernappa en stund för att försöka ge mig ut på stan och fira med saft och bullar!

Gästbloggare: Louise

Hej alla läsare, Louise här!
Anna ligger brevid mig i min säng på Guldheden och är sjuk. Hon har ont i huvudet och är jätte trött. Hon äter massor med tabletter och choklad, men det verkar inte bli bättre.

Idag har vi varit på kastellgatan för det var utförsäljning på karltex kläder där. Vi hittade inget fint, så vi åkte på en jobbmässa på Hisingen. Anna hittade inte alls på där, hon körde fel hela tiden. Sedan körde hon in i två bilar när vi skulle parkera.

nu ska vi kolla färdig på the hils och sedan ska Anna iväg och träna.

Hej!

Tar det aldrig slut

Med risk att låta tjatig och bitter. Men orka vara mer sjuk. Igen. Eller fortfarande. Jag vill träna normalt. Äta normalt. Göra något normalt utan att flåsa som en bulldog i 40 graders värme.

Ge mig styrka. Ge mig kärlek.

Håll

Håll era tummar och tår idag. Inte för någon i OS utan för min skull, aaaah. Känner mig ganska nervös faktiskt. Men det är något positivt.

RSS 2.0