Sol

God morgon bloggen. Det jobbiga med att börja jobba mitt i natten är när jag sedan somnar när jag kommer hem och det är mitt på dagen. Då drar jag ner persienerna och på ögenbindeln och låtsas det är natten. Är jag så lättlurad? För att få upp blodsockret lite när jag vakna blev det en god lunch ialla fall.

Helg

Känns fortfarande som helg, kankse för att jag är ledig idag också. Och dagen till ära visar sig solen, lövly! Det har vart TUR-mässa, vin o god mat de senaste dagarna, givetvis i bästa sällskap. Även världensbästaNanna firade vi i fredags med en lång brunch o hemmagjorda våfflor. Ibland är livet lite bättre än annars. Som nu när jag sitter i solen med mitt kaffe o lyssnar på musik från Nya Zeeland. Live-love-life!

Christer i P3

På tal om olyckor. "Körde bil, kliade mig i rumpan då kom det ett gupp och jag bröt fingret" 

Jag höll på att bryta ihop när jag hörde det.

Dessa butiker

Skulle byta mina trasga löpartigths idag som jag köpte förra veckan. Ett hål för mycket. Killen i butiken läser på kvittot, kollar på tightsen, kollar på kvittot igen, kollar på mig och frågar: Hur mycket har du använt dom här egentligen? En gång blir mitt svar. Säljare: Sen i januari? Jag: Öh nej det tror jag inte för jag köpte dom i för några dagar sen. Han var alltså inte helt haj på det där med att läsa kvitton stackarn, och inte hittade han några nya heller så nu får jag gå med rumpan bar! Lucky you

Just det

Vårjämningsdag också. Ljus ljus ljus ge mig mera ljus! Härligt!

Jorå så satt

Jobbar mest hela dagarna. Kurs denna veckan följt av träningsläger. Well hello. Jag har i alla fall världens finaste naglar. Synd att jag inte kan; klä på mig, trycka in koden på jobbet, pricka tangenterna, klia mig, plocka upp mynt. Ja ni fattar grejen, men snyggt är det.

En ledig dag

Idag är jag ledig. Wounderful. Hade tänkt att jag skulle ut och springa och så vidare men när jag nu ligger i sängen och äter frukost och ser snön falla ner kändes det inte längre lika lockande. Igår var finalen av på spåret.. Typiskt mig att somna när det var 7 min kvar och missa vem som vann. För att sedan vakna 9 min senare oför att kunna se på skavlan. Tacka vet jag google.

.


SM Guld

Då var det åter igen ett SM guld till Surprise ♥ Helgens SM gick i Mölndal men jag orkade inte åka dit efter jobbet så missade spektaklet men det kankse blir VM i Helsingfors istället. Vi får se. Är sjukt sugen på att åka iväg någonstans, antingen åka skidor, sola och bada eller varför inte en weekend i barca? Huum.... Blir nog något innan sommaren i alla fall som antagligen kommer spenderas på Smögen. Idag är jag ledig och ska ha en riktigt skön dag har jag bestämt.

Spring

Längtar efter våren. Bild: jak and jil

RSS 2.0