Budapest

Oj oj två dagar i Lidköping å föreläsningar bara springer iväg. Börjat en ny kurs nu som känns rätt tung.... Nu har jag tagit mig lite mer påsklov och åker till Budapest för att följa VM i Team åkning.. Hejja Sverige! å inte minst surprise... dom har ett grymt program iår och åker till Bonni Tylor så förhoppningsvis räcker det hela vägen till guld!!!!!

supp
Flerfaldiga världsmästarna Team Surprise i Guld vrålEn till rolig nyhet! Nu kan jag och Helena välja å vraka bland hotell i Grekland... kommer bli så grymt i sommar.... den 5 maj börjar sommarens äventyr... vart det bär av får vi som sagt se!

Kankse kommer en rapport från Budapest om ni har tur.. annars när jag kommer hem!


Påsk

Ja i helgen som gick har jag suttit bänkad i scandunavium och kollat på konståkning.... Eller rättare sagt hela veckan! Min favorit Labiel lyckads inte helt men det gick bra för svenskarna ialla fall, kul! Ja nu ska man tillbaka till Lidköping för att börja skoaln igen, känns lite konstigt efter att ha vart ledig ett tag, eller ledig och ledig, eget arbete. Som jag inte riktigt har förstått mig på! Men på torsdag bär det av till Budapest och Team VM, Ska bli så skoj!

image2
Favoriten Lambiel

xox

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0