Hösten närmar sig och förkyldningen med den

Hey chickas!
Kom precis hem från en sväng på stan, även idag möttes vi av ett regnit Nelson.. Men det är fortfarande ganksa varmt ute men hösten är defenitivt på väg, tyvärr. Jag hade gärna njutit av sommaren ett tag till. Jag har ju bara ett par jeans med mig så funderar på om jag ska köpa ett par nya, får se vad ekonomin tillåter!

Vi har ätit sushi och ätit världens godaste choklad kaka idag, death by chocolate... Ja ni hör ju. Vi (jag och Helena)bokade även bio ikväll då vi tänkte se Son of a lion, ska bli lite spännande och se en pakistansk film. Nu ska jag vila en stund så jag inte somnar på bion ikväll.

Och mamma, nu har jag vart på apoteket och köpt nässpray och massa annat mot förkyldning så hoppas det är någon dunermedicin som biter mot mina äckliga basilusker!

Ta hand om er!

Go kväll!

Eller Go morron på er där hemma...

Jag har blivit förkyld.... Det varken hinns med eller orkas med för tilfället.. Men har tagit det ganksa lugnt idag, kollade på Lost in translation i morse, tog en sväng på stan, en promenad på någon timma eller två, åt en glass med choklad och lemon, upptäckte två nya mataffärer och har precis ätit middag - mackor med köttfärs gratinerade i ugnen!

Nu tror jag att jag ska kolla lite på tv och städa lägenheten om jag orkar... Sen blir det sängen tidigt idag..

Ciao bella!

Sweet as

Hey there!
Hoppas allt är bra med er där ute i vida världen.. Här i Nelson känner man att det börjar bli höst då det vart lite kallare idag trots att solen skiner. Igår kväll var jag hemma hos Eva och fick mig lite finsk dunder medicin och känner mig mycket piggare idag! Så vi tog oss e tur på stan, jag hittade en super snygg bikini från rip curl som jag kommer använda flitigt (jag hoppas att vädert tillåter de sista veckorna!) och ett halsband, allt på rea såklart! Sweet as!

När klockan var runt halv ett undrade vi: vad ska vi göra nu då? Jo vi går på bio, She's just not that into u. Helt okej film men hade förväntat mig lite mer. Tidsuppfattningen blir lite konstig när man går på bio mitt på dagen, och solen skiner när man kommer ut, jag var ju redo att krya ner till kojs. Men efter en kaffe blev jag människa igen..

Nu ska jag laga lite middag, sen blir det nog en kvällspromenad runt stan, eller kankse går till Little Rock och sjunger lite Kareoke.. Vem vet vart kvällen tar vägen?!

Ha det gött! XoXo


Låter bilderna tala för semestern

God kväll!

Sitter här i sängen i Nelson igen.. Skönt att ha hela lägenheten för mig själv! Känner mig fortfarande rätt sjuk men skall kurera mig med en semla (!!! inköpt på the swedish bakery.... fettisdagen till ära) och lite rött te. Semestern har vart underbar och kul att träffa A igen. Sakanr dig redan baby..







Regn regn regn, ös regn

Vi är i Coramandel nu och tänkte sola, bada och snorkla, men vad händer ? Regnet har stått som spön i backen hela dagen. Så vi har fikat och kollat lite på stan.. Väldigt mysigt, antagligen ännu mysigare om det inte hade regnat! Imorgon hoppas vi på lite bättre väder och ska åka på en dags tur och gräva ner oss i varma källor och åka till en vingård!

Ville bara säga att jag lever och ikväll blir det bio då!

Puss på er där hemma

Regn...

Sitter i Pahia (Northland) och ska snart gå och lägga mig. Jag och Andrea har suttit och spelat kort och lyssnat till regnskurarna som kommer med jämna mellanrum. Det är varmt ändå och livet är gött efter ett glas vin. Om vädret tillåter imorgon åker vi ut på en dagstur med en katamaran och kollar på delfiner, solar, badar, snorklar, äter...hoppas!

Vi åkte från Auckland idag, lite shopping avklarad. Blev en del fynd, ett som jag är riktigt nöjd med är ett par bruna indiansandaler för ynka 10$.. Åt frukost i hamnen och kollade på de STORA färjorna, i Titanic storelk alltså. Har även vart lite kulturella och kollat in några byggnader... (Det är ju ändå kulturturism jag läser....)

Innan det firade vi Andreas födelsedag i Welly, men det blev lugnt eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter. Så vi har lite att ta igen med andra ord. Party!

Händer något mer där hemma förrutom snö, rege och rusk?

Puss puss

Semester!

Idag är det alla hjärtans dag, Andreas födelsedag, första semesterdagen! Ja jag känner ju på mig att det kommer bli så grymt. Det är inte minst dagen som Andrea kommer hit!

Eftersom det som sagt vankas semester kan det hända att det blir lite dåligt med uppdatering, men håll till godo, den som väntar på något gott väntar inte för länge!

Puss på er och glad alla hjärtans dag

Able Tasman National Park

Hej på er där hemma!

Jag har inte dött efter toga festen i lördags.. Men kul hade vi!

Denna veckan har vi vart i Able Tasman National park och paddlat waka (som är typ två ihop bundna kanoter som man paddlar tolv stycken i), vandrat, kollat på naturen, lärt oss lite krigsdans som marerna gör, druckit hälsosamma teer från olika träd, badat, solat, lyssnat på storytelling av Kyle, vart på sälsafari, kollat på lysmaskar i grottorna. Ja fullt upp alltså. Idag när vi skulle paddla hem ÖSTE regnet ner men det gick bra ändå, jag drunkna inte, och vi såg en liten pingvin! Det var en snabbresumé av vad som hänt denna veckan. Nu är jag död och ska lägga mig å sova en stund, sedan stundas det utgång har jag hört! Får väll se hur det blir med den saken!



Idag åker Andrea och det ska bli så skoj att se henne igen om ett par dagar!

Massa kramar från mig

Fest ikväll

Ikväll är det fest och mer uppdatering kommer imorgon! tjoo ho

Ingen (brand)fara

Idag är det regn och kallt så branden har slocknat! Ingen fara längre med andra ord! Vi är klara med vår lilla brochyr till skolan och jag sitter och väntar på att Helena ska komma hem så vi kan gå till Wearhouse och köpa en outfit till lördagens Toga/Romariket fest! Kan bli spännande! Hoppas bara jag blir frisk innan, annars har jag hört att några glas vin är bra när man mår dåligt.... Eller?

Ha det gött hemma, ni ska väll då upp om några timmar lagomtills jag ska sova.


Nelson brinner ner

Det är svart rök som ligger tung över Neslon. Det är skogsbrand på andra sdeidan kullen och ´har pratat på nyheterna om att evekuera stan. Hoppas dom snart får det under kontroll så vi kan känna oss lugna i våran lilla lägenhet.

Jag känner mig förkyld och har haft ont i huvudet hela dagen så jag ska nog gå och lägga mig om en stind så jag inte blir sjuk. Vi började med ett mini projekt denna veckan i skolan som ska vara inne på Torsdag. Vi delades in i olika grupper och vi fick Canterbury vilket är ett stooort område, men roligt!

Hörde att Madonna kommer till Göteborg den 9 augusti, ska försöka få tag på biljetter här från andra sidan jorden! Vore så grymt att gå alltså!

X

Bilderna<


Helgen so far

Jaa igår var det ju den efterlängtade reagge festen. som var hur bra som helst. Hade med oss lite picknick och satt och åt och lyssnade på lite skönt gung. Lite längre in på kvällen släppte vi loss och skakade tassarna på dansgolvet. Hur bra som helst, utomhus, under träden med massa ljusslingor överallt och åldern var från 0-75. Lyckat. Kvällen fortsatte på Little Rock där det som vanligt var alldeles för mycket folk så vi bestämde oss för att gå hem och sova istället.

Igår på dagen låg vi på stranden och det var nog varmaste dagen sen vi kom, idag är det lite molnigt och jag ska ta mig en liten promenad om en stund, ikväll ska vi på bbq party.

Veckan som kommer går vi bara i skolan tis,ons, tors för att imorgon är det något typ av Nelsonfirnade. Lite oklart vad som händer eller varför men lediga från skolan är vi iaf. Jag hoppas på sol så jag kan jobba lite  på brännan.

Ha det gött där hemma! Kramar

RSS 2.0