God morgon bloggen

Hahhaha bästa på länge



Nu ska jag åka å jobba!
Tack för att Johan åkte ur Idol igår!
Tjoo ho

Alone

Sitter själv i skolan nu. Är riktigt gött faktiskt. Inget gap. Eller Ulrika är ju här förresten och kokar kaffe till mig och vi myser med lite värme ljus. Försöker plugga lite, och lite har det blivit men känner nästan att det får vara nog för idag. Ska ta mig en sväng på stan och se om jag hittar lite julklappar. Till mig själv! Haha

Sen blir det gymet, ska nog köra riktigt mycket vikter idag och inte så mycket kondition, spinning två dagar i rad får räcka!

Är någon VIP kväll på rörstrand som jag funderar att gå på, 30% på allt, och man får glögg och pepparkakor, det är ju därför jag går dit i sånna fall!

Lyssnar på Beatels nu, så grymma. Synd att man inte levde på deras tid!

Puss o Kram hela dan

Go morgon! Om det nu är en god morgon

Hej på er!

Sitter i skolan nu och väntar på att lektionen ska börja.. Lena från Gothia.. känner på mig att det nästan kommer bli en lika bra dag som igår!

Somnade halv tio på soffan igår, haha känns inte okej. Men skönt att sova lite, eller mycket. Är ju ett par år sedan jag passerade tonåren men det hjälpter tydligen inte på mig, och morfar sover ju mest av alla så jag tror inte på det där!

Ha en bra dag!

Guess who?


AAh så snygg

Jag ser det snöa, jag ser det snöa!

Ja nu snöar det här igen, så mysigt, vad hände med växthuseffekten och att det är varmare? Ehum

Har vart duktig denna morgonen och har ringt massa viktigt telefonsamtal, dock är det så att dom som jag helst vill ha tag på tydligen inte vill prata med mig för dit kommer jag inte fram. Suck

Får se om jag vågar mig ut idag eller om jag bara ska vara inne och kolla på TV och kankse skriva lite på hemtentan!


En sån kväll

Kvällen började bra med lite vin och stjärnor på is. Rullade in mot stan, men vart ska vi gå? Efter en stunds funderande blev det Nivå. En sak är så sjukt, ofta när jag är ute och är lite salongsberusad, ca två, tre glas vin och folk tror jag är as packad? Vakten frågade "Hur står det till damen?" Jo tack bra! Däremot när man dragit i sig en vinare och lite till och jag knappt vet vad jag heter, är det någon som frågar då? Nää.. Alltså ser jag full ut när jag är nykter och nykter när jag är full, vilket inte känns ok. Sen fortsatte kvällen med många konstiga människor och kommentarer.. haha..




En väldigt rolig kväll summa summarum, syskon, tvillingar,
förlovade eller vad vi nu är


Nu ska jag ta mig en promenix runt delsjön
och sen plugga och vänta på Gossip Girl..


 X X X

Peace


Let´s party!

Har jobbat idag vilket inte var meningen men jag får ju ställa upp när dom behöver min kropp. Ska vila och kika lite på konståkning nu, sen blir det party! Tjo ho!

Vad ska ni göra ikväll?


Mörkt, eller snarare svart

Ja för ett par timmar sen var det ljust och solen sken, nu är det svart svart svart och lite vitt av snön, och så klart av mitt solsken inne. Istället för en liten promenix blev det en tur till Ruddalen... hämtade upp Bellsen på vägen och där träffade vi lilla Isa 5 år som pappa Nikolas. Isa dansar balett och spelar hockey så vi tror hon kommer bli en lite isprinsessa.


Ja gamla och avdankade men en del sitter i

Det är tydligen kärlekstema på idol ikväll och vad passar då bätträ än att sitta hemma hos Mattson och mysa?

Kram! Ha en bra kväll



Still..

Det är fortfarande snö ute! tjo ho! nästan så jag ska gå ut å göra snöänglar, eller ta mig en skön promenad i alla fall.

Nu ska jag plugga lite först! Ikväll blir det idol, undra vad det är för tema idag..

Hej så länge!

Snö och peppearkakor!

Ja då sitter jag hemma i min fåtölj i Götet igen, det har snöat och häcken är helt vit, tillsammans med årets första pepparkakor kan man väll inte få en bättre känsla inför julen, längtar. Specielt eftersom jag då är liiite närmare NZ.



Kankse inte riktigt så här mycket snö men nästan!



Många bollar

Hej på er!

Har precis ätit lunch, italienst paj som jag lagade för ett par veckor sen men den var lika god idag! Har föreläsning hela dagen med en superföreläsare, skoj!

Sen blir det väll träna och plugg ikväll!

Igår var jag och j och fika på Henrys, det måste vi absolut göra om för det var mycket trevligt!


På begäran

kommer en uppdatering.

Sitter i skolan och skriver projekt. Sen ska jag gå till Scorett och se om jag kan hitta några boots.

P o K


Ny vecka - Nya tag

Gomorgon!

Vaknade ganksa tidigt imorse och började genast pyssla lite med mina hemmagjorda julkort. Dom blir så fina!

Nu sitter jag och försöker skriva lite på ett av projekten vi har i skolan, skulle kännas så skönt att bli klar med ett till iaf och lägga det bakom sig. Men behöver lite mer info från kommunen så nu blir det frukost med en kanelbulle till efterrätt..

Ska nog gå och träna innan jag åker tillbaka till Lish idag för att rensa tankarna lite.

Söndag = Slappa

Vaknade imorse med en skön känsla i kroppen, pigg, åt en god frukost och kollade så klart på sex and the city. Tog bussen till allum och kollade lite på julklappar innan jobbet men hittade inget.

Som varje helg man jobbar så kommer det in folk som är lite kokko och inte har alla hästar i stallet men vad gör det? Dom kan väll få vara dumma och jag kan gå och skratta åt dom i smyg.

Bortskämd som jag är så hämtade pappa mig och lagade en biffmacka till mig när jag kom hem och jag parkerade mig framför tv:n och mitt största söndndags nöje : Gossip Girl

Nu vet jag inte vad jag ska göra, plugga, kolla på tv, ta hand om tvätten, bada bastu, ja valmöjligheterna är oändliga..

Ha d gött!



Working

Har vart en lång trist dag på jobbet idag, efter var det meningen att jag skulle träffa upp några i stan för lite vin men har ingen lust, istället somna jag i min favoritfåtölj när jag kom hem. Men kanske åker in om en stund, vet inte vad som känns jobbigast, att vara själv eller att träffa andra...

Återstår att se hur kvällen artar sig.

You know you love me.


Saknar dig

Jag känner mig ganksa tom just nu. En borta igår. En till på väg bort.. Snart är vi inte många kvar i familjen.

Tänker på er och hoppas ni har det bättre på andra sidan.


Försova mig, träna, luncha.. sen då?

Jag hade tänkt gå upp tidigt i morse för att sätta mig och plugga, men vaknade klockan nio, skulle åka halv tio.. Så det var bara upp och klä på sig och köra hårdträning idag, riktigt skönt.. Var en sjukt söt kille på gymet idag, ett stort minus var dock hans lila shorts.. Miss?

Efter det blev det en god lunch på 3ans. Kan jag varmt rekomendera om ni har vägarna förbi. Idag blev det laxjärpar med någon typ av tomatsås och potatis! Mums. Det fick bli min brunch..

Nu är det väll tänkt att jag skall sätta mig och plugga men jag hyrde ju tre filmer igår för att jag hade lite beslutsångest och kunde inte bara hyra en utan hyrde istället tre, så kankse sätter på en rulle och försöka läsa lite samtidigt? Bra idé?

Ha en bra dag!

Snart fredag!

Är hemma i Götet igen, känns skönt.. Har ju inte vart borta mer än ett par dagar men känns alltid lika bra att komma hem, är nog för att jag inte riktigt trivs i min lght i Lish...

Försökte sitta med mitt och Helenas examensarbete idag men jag blev så trött på exel så jag höll på att slänga ut datorn genom fönstret ala rockstar....

Har kollat på Bond nu, Casino Royale. Så nu fatta jag den nya jag såg på bio för ett tag sen.. Det är ett hett tips att se den ganksa snart innan man ser den andra, iaf om man har minne som en guldfisk som jag har.

Nu är det dax för sängen, har fortfarande ont i huvudet, hoppas den är borta imon.

God natt.


Min baby


Efter tio

Sitter och äter, eller dricker, smothie frukost och kollar på efter tio. Skulle egentligen vart i skolan nu men har sjukt ont i huvudet och tror jag kommer bli förkyld igen! Det har jag verkligen inte tid för...

Ska sätta mig på tåget till Göteborg om ett par timmar! Får försöka plugga lite på tåget, eller kankse bara lyssa på lite bra musik..

Hörs ikväll!


Mamma o Pappa

Ni är underbara! Tack!





Finally!

Hade redovisning idag, gick helt okej för att vara våran första pecha kucha! Har fyllt i visum ansökan till nya zeeland men är fortfrande lite papper som saknas så får vänta tills jag får dom! När jag skulle fylla i när jag kommer dit råkade jag skriva"1986.01.08" iställer för "2009.01.08" haha jag var inte ens född när jag kom dit med andra ord!

Fundrar på om jag gå och träna nu eller om jag bara ska lata mig idag. Huum vi får se

Det regnade lite när jag gick hem från skolan idag


Lever jag?

Jag vet inte, jög dör nog snart av utmattning iaf. Har vart på spinning idag för att bränna lite fett, när jag precis hoppat upp på cykeln kom jag på att jag knappt ätit sedan frukost! OMG! Jag lyckades ta mig igen passet utan att svimma men det med nöd och näppe, måste sluta med det här nu. Har ätit lite god italiensk paj nu.. Funderar på om jag är värd lite mint choklad till efterätt..

Ska öva lite inför våran redovisning imorgon! Det blir pecha kutcha för hela slanten! Vet ni vad det är?

En liten rättning: Johannas blogg


Nu ligger jag här igen

Som kankse bekant så brukar jag frysa en del. Nu ligger jag här på min soffa med ulltröja och mjukis brallor, scarf och skidstrumpor med mitt tjocka duntäcke över, och fryser! uuush, får mig att längta till Nya Zeeland ännu mer. Ska söka visum på onsdag men innan det ska man tydligen ta bilder och så där. Sen kostar det ju 150 Euro.. Nice price..

Orkade verkligen inte laga middag idag så jag och Johanna gick och käkade pizza på Milano, jag var duktig och åt upp halva pizzan.. bra gjort Anna.. Var så längesen jag åt pizza och det var sååå gott. En kebab med vitlök såklart!

Nu ska jag nog göra mig lite te så kankse jag tinar.

pok

Sitter i stadsparken

I skolan. Har haft en jätte inspirerande föerläsning idag! Kul, för det händer inte så ofta.. Men nu är det dax för lite planering för NZ  och sen göra klart projektet!

Hoppas jag hinner gå och träna ikväll också.. Sprätter i bena på mig efter en dag i bänken!

Ha det bra!
XOXO

Here we go

Åker till Lidköping med Helena ikväll. Segt... Hade helst vart hemma denna veckan men vi har ju redovisning på onsdag så det kankse inte riktigt passar sig!

Kollade precis på en jättekonstig film som jag inte ver vad den hette.. Sådär bra kankse. Och nu är det ju nästan natten ute så får nog pigga upp mig själv med lite levande ljus och lite god mat. Eller godis kankse..

Har funderat lite på praktik nu i helgen och har hittat ett passande företag för mig tror jag. Hoppas dom tycker jag är lika passande för dom, vet inte om dom tar emot praktikanter men det återstår att se. Ska ringa dom imorgon..

Ha en bra kväll i höst mörkret!


3-i-topp

I mina öron just nu

Coldplay- Viva la diva
Daughtry- It's not over
DJ Mangoo- Eurodancer

Fest ikväll?

Inte för mig i alla fall. Har ingen lust alls att festa till det. Inte ens lite. Har sällan det nu för tiden. Det är nog åldern det också. HAha..

Vart å tränat och vart på stan idag. Var på stadsbibblan på modevisning. Lite otippat. Att det var där alltså. Vintage kläder, eller secondhand kallas det väll också, väldigt inspirerande. Vill shoppa NU! Köpte mig ett par grå randiga leggins som jag kan piffa upp alla mina svarta klänningar med!

Vad ska ni göra ikväll?


En grå Lördag morgon

Klockan är nu 08.31 och jag har vart vaken ett tag. Vad är det som gör att jag alltid vaknar så tidigt? Okej att jag går och lägger mig i tid men ändå. Klockan åtta en lördag, kul..

Får väll ta och pallra mig till gymmet nu då när jag redan är uppe. Sen blir det fika på stan..

You know you love me.
XO XO


Idol

Har tagit det väldigt lugnt idag och ikväll och kollat på idol. Tyckte alla var förvånansvärt bra ikväll faktist. Kul. Men hoppas ändå Lars åker ut för han är ju en liten knäppis.

Imon kommer min baby från Sthlm, miss you sooo, ska bli så kul att ses igen så nu säger jag:

God natt!


Thank God It´s Friday

Ska äta en god frukost nu och kolla på sex and the city, sen blir det plugg plugaa plggaaa...


Back home

Hemma i underbara Götet igen. Vet inte riktigt vad jag skall göra ikväll. Antingen blir det TV eller så blir det Sticky. Känner mig inte riktigt i form för utgång idag men vi får se vad som händer.

Annars har det vart en ganska trist dag i skolan idag! Men jag gick hem efter lunch.. hihi busigt

Jag vill ha en ny klänning men hittar ingen jag vill ha! tips? Inte svart och inte från Gina tricot!


Snart klara

Sitter i skolan och är snart klar med vårat projekt... Är SÅ trött på den här skiten nu.. uusha..

Ska snart gå på spinning med Gullan.. Men har inte ätit så mkt sen frukost  så får ta det lite lungt så jag inte svimmar..

Sen blir det Bonde söker fru. eller man.

Ha en bra kväll. Hej då!

Congrats Obama!

Ok. Nu är det klart. Han vann. Grattis!

Har ätit frukost nu, blåbärssmoothie, ägg m kaviar och en knäckis. Nu står jag redo för dagens utnamingar som iaf börjar i skolan så får vi se vart dom slutar!

Hörs sen!


Studiebesök


Jätte fin utsikt i dimman från skrapan



Museet

Alltså jag har fått så konstiga saker på hjärnan den senaste tiden. Efter att jag såg Bond i söndgas har jag een känsla av att jag ska hugga mig själv i foten som Mr White gjorde.. Så djävulst äckligt. Men jag går och tänker och äcklas och får fantomsmärtor i foten. Känns inte okej. Måste få något annat att tänka på...

Jag tror att någon hungrig liten smurf sitter i min gaderob och äter upp mina tröjor. Tog på mig en tröja idag som jag inte använt på säkert ett år. Fem hål i den. I ett av dom kan jag få in tre fingrar. Det känns inte heller okej eftersom jag inte kan minnas att jag fastnat i något? Skummmmt


Nä nu ska jag kolla på valvakan.

Kalinixta!
XXX



The United States of America

Vem tror ni vinner? Obama vs McCain....




På väg



Go morra

Ja då var det en ny vecka, känner på mig att det kommer bli en bra sådan. Bond var okej igår, inte världens bästa handling men det är ju ändå Bond så finns inte så mycket mer att säga.

Fick tillbaka min Sex and tha city box igår som vart på utlåning, ska nog kolla på några avsnitt nu och äta en god frukost. Sen bär det av mot Lidköping, bra att jag har sommardäck på bilen...




My name is Bond

Han väntar på mig så jag måste göra mig iordning nu och åka iväg!

Ha en bra kväll!

XOXO Gossip Girl.. Som jag missar ikväll.. Attans


God morgon

Hade en sjuk dröm inatt. Att jag hade typ 500 kommentarer till alla mina inlägg... huum.. Kankse inte borde lägga ner hela mitt liv i bloggen.

Igår var det jobb och sen åkte jag hem till A som fåt sin nya lägenhet! SÅ nice. Kommer nog hänga en del där! Men igår blev det lite provicoriskt med två stolar en tv och så vi då.. hah

Nu ska jag till jobbet för frukost möte, jobba... Sen blir det Bond med min fru!

HÖR UPP GOTT FOLK. VI HAR FÅTT BOENDE PÅ NYA ZEELAND OM NI INTE KOLLAT ER MAIL!!!

Ha en bra dag i kylan!




RSS 2.0