I'm so lonley

Jag är ganksa mör i kroppen efter att ha jobbat 20 av de sensate 48 timmarna. Utan att sitta och rast. Men det är okej. Jag gillar't.


I helgen är det my big day. Men den verkar inte bli så big, den ena efter den andra kan inte närvara och för tillfället är det jag och Nanna som ska fira. Tjo ho. Inte för att det är fy skam men ändå. Mamma å pappa kommer någon annan gång. Frugan har råkat ut för tråkigheter. Och så vidare. Så den som vill kan komma, finns gott om plats för tillfället! Puss på er goingar.

Segt

Står på jobbet och smygbloggar lite. Fast det kanske inte är så mycket i smyg eftersom jag inte haft en enda kund inne so far. Är lite seg i kolan idag efter en underbar kväll ute i vallevik som ändå slutade tidigt för min del, men jag behöver mina åtta-timmars-skönhetssömn. Äntligen sommar och jag är inne i min lilla bubbla igen.

Vilken underbar dag

Springa, jogga, sola, bada-tvek, smögen, sandö, vänner, familj, sol, värme, vind, fotbad, ledig. Vissa dagar känns bättre än andra. Nu väntar 10-dagars jobb så jag njuter  lite extra en dag som denna.

Hamnen 4

Jobbet rullar på, mer och mer folk på bryggan. Kul på ett sätt. Tråkigt på ett annat. Orka med alla liksom. Men ikväll är det Hamnen 4 som gäller en stund. Nanna panna är här också och jag ska lära henne allt jag kan. Solat lite idag. Ja det var väll det. Borde kanske bjuda på en bild men hittar inte sladden till la computradora. Så vi lyssnar istället.


Långkisar

Gött med långkalsonger i mitten på juni.
The end

Blogga är inte min starka sida för tillfället. Väldigt inspirations lös, inte bara i bloggen utan även i livet så jag väljer att begrava mig i jobb sålänge för det är det enda som går bra för tillfället. 


Kom tillbaka, jag behöver dig

Kick off

I helgen har jag jobbat och vilket gött väder vi haft! I söndags var det kick off på lager med fiskare i baren och en massa kul folk. Nu känns det lite som att sommaren börjat. Och jag är så nöjd och har känningar om att det kommer bli en grymme sommar. I LIKE! ♥

Sommar och sol!

Sitter på Smögen och har ätit frukost och vart ute och joggat. Vilket väder vi har! Så underbart. Tror jag ska bege mig till stranden en stund för att se om jag kan hitta lite lä så jag kan bränna upp min vackra kropp. Och allt verkar lösa sig på jobbet med personal vilket är skönt, så jag slipper jobba 80 timmar i veckan, gött.

al Fakir

Igår hade jag bästa dagen på länge med häng i botaniska med frugan i ena handen och en glass i den andra. Och vädergudarna verkar vara på våran sida denna vecka och visar upp solen! Gött är det. Så idag beger jag mig till Lisse och kollar på Salem al fakir, hoppas han inte gör mig besviken!

RSS 2.0