Luftslottet som sprängdes

Just hemkommen från bio med my loves, som rubriken lyder såg vi luftslottet som sprängdes. Även den var riktigt bra, det roligaste var väll att Nanna satt förskrämd bredvid mig under hela filmen och när jag på slutet sa: nu blir det lite äckligt, trodde jag nästan hon skulle lämna salongen. Men hon klarade pärsen och såg nästan hela filmen. Nu är det dags för sängen.......

Blåsor

Inte nog med att jag gråter floder när jag ser på mina förstörda fötter, nu har även tummarna fått sig en omgång blåsor. Och detta är inte på grund av capoeiran utan av lite för mycket wii spelande igår. Värth.

Nu är det dags att åka in mot stan för att träffa frugan och se vad kastellgatan har att erbjuda idag! I hope for someting good!

So long!

Vetenskapens värld

Sitter och kollar på vetenskapens värld. Fy satan vad coolt. Som konståkningsfreeket jag är så kan man inte nog förundras av alla dessa prestationer. Alltså 0,7 sek i luften. 113 varv i minuten. Det är inte fy skam det! Kolla, kolla kolla!

Oklar helg

Ja då var det måndag igen, tack alla för dom fina tipsen inför helgen, not. Det löste sig ganska bra ändå. Det bästa var nog ändå när vi åt créps och kissie fick sig en liten present av oss. Och att få höra hennes historier från sjukhuset. Du är bäste vännen, kommer bli tomt nu när du åker iväg och bli italienare! Senare på kvällen var det coctailparty, det blev alltså en del fäncy drinkar, gött. Det kände i kroppen och knoppen igår vilket innebar att det inte hände allt för mycket under gårdagen. Men jag fick mig en laktos och glutenfri semla hemma hos Mattson iallafall. 

Helg tips, någon?

Helgen närmar sig med stormsteg. Skönt? Jag tycker det mesta är ganska ångestladdat nuförtiden. Eller kanske är det mest att tiden går så fort. Ge mig ett jobb. Ge mig något att göra. Ge mig min beach2010kropp. Ge mig en miljon. Ge mig en lägenhet. Ge mig ett liv. Så denna helgen ska jag alltså söka lite fler jobb, träna, träna, träna. Och varför inte köpa en Harry boy? OCH givetvis kolla på resten av konståkningen, men ingen trodde väll inte heller något annat. Synd att det inte gick så bra för Koffe, men jag är överlycklig över att min favorit all times (nåja, i alla fall på samma plats som Yagodin) Lambiel är tillbaka, det är lycka, det är kärlek!


Tung i kroppen, o knoppen

Sitter och väntar på att paråkningen ska börja, hoppas tyskarna är lika bra idag som igår! Tack SVT för att dom visar allt live på nätet!

Borde vara på träningen nu, men min kropp är inte på topp idag känner jag. Benen känns, bränner på ett inte allt för skönt sätt. Så vilar idag och hoppas på att det ska vara bättre imorgon. Det var sjukt längesedan jag missade en träning så det känns lite konstigt att inte vara där.

Nu: MAT!

Annie, r u ok?

Turn it up!

I'm a figther

- expect the best. be preparad for the worst. fuck what others think & do your own thing.


Blåmärken

Idag vaknade jag 10.17, det är sjukt sent. Vet inte när det hände senast. Jag brukar ha förmågan att vakna ganska tidigt på mornarna, men icke idag. Känns som hela dagen är förstörd, men jag får göra allt i turbofart för att ta igen förlorad tid. Fast det var ändå rätt gött att få sova ut idag. Nästa vecka ska jag jobba lite och börjar då 06.00 så jag får se det som kompensation.

Jag har blåmärken i händerna, väldigt annorlunda. Men har man fina små svenska händer utan valkar får man det när man trummar atabaki en hel träning. För mig är det helt osannolikt hur Batuque klarar det, jag får helt enkelt träna mer.

Träna

Känner mig lite små sjuk fortfarande, förkyldningen sitter kvar MEN det ska jag trotsa och slänga på mig mina capoeirakläder och gå och träna ikväll för första gången på länge.. Är sjukt taggad, antagligen kommer jag falla ihop i en liten hög på golvet efter en kvart, men det kan bli party!

time for a change

Det blev inte en nyans mörkare, inte två... Utan det blev ganska mörkt, ungefär som jag känner mig just nu.
Bortse från att jag ser vindögd ut..

Längtar

Längtar till konståkning EM... Snart så! Så länge finns ju youtube...


Igår och idag gläds vi åt att jag är mindre fet och kommer i mina "skinny jeans" som jag inte gjort sedan jag köpte dom för tre, fyra år sedan! Alltså är mitt tips till er; Hets ät julmat och godis!

Frustrerad

AAAAAAAh, jag hatar att vänta. Gör det mesta för att fördriva tiden. Träna, tvätta, städa, stryka, riva ner julpyntet, äta, läsa bloggar, kolla på "vänners" bilder på fejjan, träna, träna, äta, lite mer, kolla på TV. Vilken hets. Måste få veta snart.

Blev en sväng på stan i tisdags, hamnade på Lounges(s) efter att ha vart hemma hos Lollo o kollat på Sex and the city och Paradise hotell, vilken fest!

I väntan på vadå

Idag har jag inte gjort mycket. Går mest och väntar på att det ska bli torsdag, eller eventuellt fredag. Då jag gärna vill ha ett väldigt trevligt telefonsamtal- hoppas. Men i väntan på vadå kan jag ju passa på att njuta lite iallafall. Igår blev det i form av grabbkväll (Grattis igen Nils Björn!) med väldigt god mat och Wallander gjorde oss även sällskap lite senare på kvällen. Idag i form av gurlznigth, film och kanske en sväng ner på stan.. Är lite sugen att svänga på dom lurviga.

Imorgon är det juluppvisning i LA. Sjukt nice. Ska sitta bänkad på första parkett.

Första

Grym nyårsafton. Kanske bästa någonsin. Middag hemma hos Andrea o Virre. Maten blev supergod. Drickat lika så. Och givetvis sällskapet, men det visste vi ju sedan innan. 12-slaget firades på Götaplatsen och när jag hörde Abbas happy new year och såg på Nanna och bildspelet på konstmuseet började jag nästan gråta. Många fina konståkningsminnen i den låten ja. Dock är det ganska oklart att folk står med raketer i händerna och skjuter iväg. Självmordsbombare? Eller bara dumma i huvudet.

Festen fortsatte hemma hos Cag. Och sedan vidare in i dimman.


Tänkte lägga upp lite fler bilder från nyår, men det går oerhört långsamt så här är tre så länge!


Känner på mig att det kommer bli ett bra 2010, dock är förra året svårslaget med allt som hände. Men jag tror på framtiden! Okej nu måste jag sluta annars kommer ingen tro på mig....

RSS 2.0