Gais?

Idag när jag och Mattson satt och hade jätte mysigt i solen på kungsportplatsen tyckte jag att det kändes som det var lite oroväckande mycket poliser runt omkring (det var inte dom jag hade behövt oroa mig för!) När vi precis ätit upp hör jag ett sorl inne från gamle dörra och ut kommer en massa makrillar! Dom står där och skriker en massa saker och gör sina danser. Innan de börjar marchera mot Ullevi sprutar  de en massa orange rök och röda raketer. UUUUUSH. Dom förstörde min eftermiddag.

Nu ska jag dricka kvälls te.
God natt bloggen.

Oh, vilken härlig dag..

Solen lyser över Göteborg och vi har precis kommit tillbaka från lunchen vid Näckrosdammen. Jag har inte så mycket mer att göra här idag så tror jag ska bege mig neråt stan för att se vad som finns att erbjuda. Hoppas jag hittar lite fynd, för det är allt min plånbok har råd med just nu.


Hörs sen!



Löpning istället..

Jag tänkte ju att jag skulle tagit mig en liten lur idag på eftermiddagen men blev en löptur istället på cirka 45 minuter, så skönt. Jag kom att tänkte på beach 2009 och kände att jag behöver det här. Och jag mår så mycket bättre när jag tränar.

Nu ska jag se vad köket har att erbjuda (ma o pa är i Nice så denna veckan får jag visst laga min egen mat!) och städa lite, sen ska jag fortsätta med min bok som är så bra, Män som hatar kvinnor. Att jag inte läst den tidigare..



Har du inte läst den, gör det!

Go förmiddag

Det blev dåligt med bloggning igår. Vi var hemma hos Lina i hennes fina lägenhet och hennes kompis som sålde Mary key var där.. Bara Lina shoppa, som vanligt, hihi. Det var i alla fall väldigt trevligt, vi åt mycket ost och kex och vin för alla andra utom mig eftersom jag körde.


Nu sitter jag här på jobbet och smygbloggar, tsss. Ska ut och äta lunch om ett par timmar, hoppas solen tittar fram så vi kan sitta och njuta av solen. I eftermiddag ska jag nog bara hem och sova tror jag, är sjukt trött.


Movits



Det bara rycker i hela kroppen när jag lyssnar på dessa underbara pojkar, Enjoy!

Vad är det för fel på mig?

Eller egentligen är det inte så mycket fel, men oavsett om jag är ute och festar till kl fem eller om jag går och lägger mig klockan tio så vaknar jag ändå klockan nio. Vilket fallt var idag. Men som tur är är Nannas soffa skön och jag kunde ligga och dra mig ett tag innan vi bakade pizza till brunch, mumms vad god den blev.

Igår var en galen kväll. Började med en väldigt god middag, bål och vin.. Linas BH åkte av någon gång i mellantiden och följde med oss under kvällen. Huum.. Här började det spåra lite. Vi bestämde oss runt ett tiden för att se vad nattlivet hade att erbjuda en kväll som denna. En väldig massa kö i alla fall. Vi var inne och vände på Nivå, en sväng förbi Nef med tillslut blev det excet ändå! Tjoo ho vilken kväll. När vi runt halv femtiden insåg att det inte gick några vagnar hem och våra fötter ömmade i mina fina klackskor fick jag ändå skjuts en bit av en oxe på vägen. Tackar vi för!

Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på en bra film och ladda inför kommande veckans utmaningar! Kankse kan få fram lite bilder från igår om vi har tur!

I väntan på vadå?

Jo i väntan på fest ikväll ligger jag i solen och gottar mig, somnar om vart annat och läser om vart annat. Ibland är livet bra svårt. Ska hem till N ikväll där gamla gänget ska käka middag med utgång efter! Tjolahopp! Se upp Göteborg för det var inte igår vi sågs..

Ses i dimman! Puss

After work

Har i och för sig haft en liten paus från jobbet. Men nu är det dax att åka in till stan igen för att träffa älskade B och dricka Mohito på Tranquilo!

Tjolahopp!

Trött...

Efter nästan en vecka (en ganksa slapp vecka) på praktiken så är jag jätte trött! Så jag tänkte snart krypa till kojs och kolla på lite inspelad konståkning..

Idag har vi haft introduktionsdag, mycket trevligt. Vi fick lära känna företaget lite bättre och ett studiebesök på turistinformationerena! Vi var klara runt tre och jag tänkte ta mig en sväng på stan, efter 50 mete träffa jag Andrea som glatt gjorde mig sällskap. Fyndade ett par byxor på Weekday, endast femtio rikstaler. Kul att se vad modet bjuder på just nu, finns så mycket fint så jag vill köpa allt, allt, allt! Men det kankse inte är så bra nu i lågkonjan? Eller är det just bra det är?

Go natt på er!

Kan inte få den av hjärnan



Bjuder på lite musica från NZ idag

Jag är helt slut

Har precis kommit ur duchen och väntar på att maten skall bli klar, lax efter beställning, muuums!

Jag fick gå lite tidigare från praktiken idag, har inte riktigt kommit igång med något projekt än och bestämde mig istället för att ta mig en liten löptur. Men den blev inte så liten. Det blev Delsjön runt! Ack vad jobbigt men så skönt! Jag blev dock ganksa irriterad när en gubbe (som ser ut som han borde ha rullator med tanke på hållningen) kommer och lufsar om mig på slutet! Tävlingsmänniskan i mig kom fram och jag var tvungen att sätta fart igen, Jag vann! Muhahah.. Fast han visste kankse inte att vi tävlade? Så nu ska jag decka i soffan!

Over n' out

Ny vecka, nya möjligheter

Ja idag var första dagen på min praktik på GBG & CO, och det känns väligt bra. Jag behöver nog inte oroa mig för att gå rastlös i alla fall. Kommer förhoppningsvis ta med mig många nya erfarenheter!

Nu ska jag och göra lite müsli så jag kan få något gott till frukost imorgon..


Gammal goding


Hitta lite bilder som inte är helt färska!

Frukosten väntar på mig

Go morgon! Sitter och kollar på Nyhetsmorgon med Tilde, pappa håller på att göra frukost, ibland är det bra skönt att bo hemma!

Igår kväll var hur lyckat som helst, Malin fattade ingenting och fick överraskning efter överraskning, kul!

Idag hade jag ju tänkt att ta det lugnt i solen, men vart är solen? Inte här i alla fall, så nu får jag kommer på något annat att göra, kankse förbereda mig inför imorgon och första dagen på praktiken!


Sola, opera, fest, utgång

Ja så ser väll min dag ut idag! Det största dilemmat är om jag ska dricka vin eller köra ikväll! För att ha valmöjligheten tar jag nog bilen in till stan, blir jag sugen så får den stå kvar tills imon! Ska träffa Malin och Andrea på operan halv 6 (allt är en överraskning så jag hoppas nu inte för allt i världen att du läser detta Malin innan ikväll) sen är det party time all nigth long!

Nu ligger jag på altanen och gottar mig i solen, läser efterskalv, vilket inte är den bästa boken jag läst, men ska väll ta mig igenom den också!

Vad gör ni idag?

Vår!

Har legat och solat mig lite på altanen idag, tagit en promenad till centrum och försöker få lite rätsida på livet! Ska laga mig lite lunch och sedan får vi se vad resten av dagen bjuder på!

Se ya!

Home sweet home!

Hej Sverige!

Nu sitter jag ute i vår solen, dricker kaffe, äter kanelbullar och tänker på livet i största allmänhet, och har kommit på att jag har det väldigt bra just nu. Sista veckan har vart omtumlande. Saknaden av Nya Zeeland och mina compadres kommer vara stor, men livet här hemma visar sig även det just nu från den bästa sidan. Ska åka till Gunnebo för att picknicka och gå en promenad med Nanna i eftermiddag.

Resan hem gick över förväntan, 40 timmar på resande fot är inget jag rekomender. Jetlagen finns men just nu känns även det okej, vaknade klockan 6 i morse pigg som en lärka så jag lär väll slockna ganksa tidigt idag.

Njut av solen och livet är mitt tips idag!



Happy Easter!

Eller gla påsk på er där hemma! Själv är jag hemkommen från kyrkan precis, såå fint. Det finns en stor katedral här i Nelson som vi besökte och var katoliker för det stund. Mycket sång och böner! Jag gillar't. Efter gick jag och Mikaela till köttstället som vi kallar det för en sista frukost i solen här i Nelson. Det är påsk, höst, soligt och hur skönt som helst,

Snart ska vi åka till Marpoua för att gå på en jättestor påskamarknad, hoppas jag hittar några sista fynd! Efter ska vi hem till vår rektor för lite champange. Nu har en efter en börjat droppa av och är på väg hem, jag och Helena åker ju inte förrsen på tisdag så vi har i alla fall en dag till!

Nu hörs vi nog inte försen jag kommr hem! Men då ses vi! (Om någon vill rulla ut röda mattan för mig när jag kommer så är det kl 18.20 på onsdag som gäller, lokal tid!)

PEACE and may the Lord be with u

Redovisning veckan lång

Hej bloggen!

Igår var vi hemma i huset (på Scotland st) som redovisade om sin Nya Zeeland upplevelse, solen sken och det bjöds på god mat och gott vin, precis som det vart här under våran vistelse!

Så nu är resten av klassen kvar, för våran del blir det redovisning imorgon, vilket jag känner på mig kommer bli så bra! Sedan är det påsk och då är det mesta stängt så vi vet inte riktigt vad vi ska göra än, men vi lär ju komma på något tills dess.

Nu måste jag springa!


Förlåt förlåt..

Det är väldans dåligt med uppdatering numera, blir väll antagligen bättre när jag kommer hem till Sverige igen, vilket är om en vecka och två dagar!!! (Jiisis) Men här på andra sidan jorden går allt inte riktigt lika fort som hemma, och dator vet man ju knappt vad det är? Så det vi gör är alltså att vi lever livet på en pinne! I helgen vart det fest eftersom Johanna fyllde år, jag känner att det börjar bli färdigfestat för min del snart! Måste ta det lite lugnt så jag orkar med sommaren också! Hihi.


Bjuder på en bild från våran Roadtrip

Ha det gött allihopa så länge!

RSS 2.0