Tenta, check!

Igår hade jag tenta i Mediekunskap. Oklart hur det gick. Tre frågor av sex kändes ok. Resten kändes mindre ok. Som vad som påverkade dagspressen på 1800-talet, As I care? Det är ju jätte längesen!

Imorgon börjar jag jobba på flygplatsen, ska bli spännande. Eller jag börjar kursen imorgon, klarar jag den börjar jag jobba i januari, men den klarar jag ju så det är inga problem.

Sjuk är jag också, igen. Eller jag blir inte frisk. Kanske är dags att ringa farbror doktorn?

hang with me

And if you do me right, I'm gonna do right by you, And if you keep it tight, I'm gonna confide in you, I know what's on your mind, there will be time for that too - if you hang with me .

Bästa Lina blir PippiJag blir stolt som en tupp när det nu är officiellt att bästa Lina ska turnera som Pippi! Du e bäst darling! Kärlek till dig.. Och alla andra tycker jag ser till att boka biljetter så ni får se spektaklet!

En vecka

En vecka kvar tills tenta! AAAAAh my god. Panik. Ångest. Har nog inte pluggat hälften så mycket som jag behöver. Dygnet behöver fler timmar och jag mer sömn! Jag försöker dämpa ´ångesten så gott jag kan med kaffe, skinka o pepparkakor! Och lite träning på det så kanske det ändå blir ok. Vi håller tummarna för det iaf!

Lanvin for HMLite inspiration från Jakandjil, backstage pics for Lanvin for HM
I want u!

Fars dag, push, skola osv

Helgen var galen. I fredags var det mysig AW med frugan borta i Linné på ett skönt ställe vid fjärde lång. Lördagen ägnades åt några timmars plugg följt av en natt på push, brunch med Andreisen igår som var hemma i helgen igen (tack gud det finns ännu hopp om att hon inte lämnar oss och blir skåning) och ett besök hos ma o pa där pappa stod för farsdagmiddagen! Sen dog jag i soffan.

Ny dag, nya tag!

101110

En riktigt go start på veckan; byxorna sprack i hela röven när jag var i skolan, urmakaren förstörde glaset på min favoritklocka, jag har blivit sjuk, igen, jag får inte dom svaren jag vill ha, det är snö och kallt. Visst är livet underbart ibland!

Kombo

Så har jag flyttat in hos K. Vi började dagen idag med att möta Larry för en morgonpromenad runt kvarteret och toppade med en frukost. En ledig dag idag innan nästa kurs! Riktigt gött!

RSS 2.0