Gött nytt

Gott nytt år! Nu ska jag fira med middag, vin, champange i goda vänners lag! Party like there´s no tomorrow!


Frölunda-Färjestad

Igår var det hockey match på Ullevi, fansy som fän. Var meningen att det skulle vara i alla fall. Vi började kvällen på den flygande tunnan med en kopp kaffe (för min del, öl för resterande). I samlad trupp beger vi oss mot Ullevi, där köerna slingrar sig långa, men vad gör det i goda vänners lag. Väl inne på arenan efter en halv timma och visitring på det börjar trängseln... Jaja, SÅ farligt kan det väll inte vara. Matchen börjar och vi har inte ens kommit upp på läktaren, utan står och knôr med alla andra gôbbar, indianer och FBKare. Efter 10 min fick jag en skymt av isen och pucken.... MÅL! Woopa! Yeees! Men istället för att jubla fick jag fick panikångest, kunde inte andas, trodde jag skulle spy och började gråta hysteriskt. Så bror fick snällt följa med mig ut från arenan och åka hem, så resten av matchen avnjöts på första parkett i familjen Liljegrens soffa. Lite otippat.


Som tur var vann Frölunda.


orkar.inte.mer

Igår vart det lite fest för att toppa alla julens härligheter. Kvällen var grym ändå tills en telefon försvann. Då slutade kvällen för våran del vilket jag vart väldigt glad för idag.

Ikväll då? Ja den som det visste. Nu ligger jag i fosterställning och kollar på Robinsson och kramar ihjäl min nalle. Hoppas inte kvällen slutar här.

It's x-mas!

Dagen före julafton är något speciellt; det sista inför julestund ska fixas. Skinkan kokas, granen kläs, klapparna slås in, uppesittarkväll och vi hoppas på att bli några miljoner rikare! Nu är det plus en grad ute men jag hoppas snart det blir minus igen så vi får en vit och fin jul iår!

God jul från oss!


Dan före dan före dopparedan

Igår var det som sagt reunion med the old gang, väldigt trevligt! Idag har jag i alla fall fått handlat några julklappar, resten får det bli imorgon. Har julpyntat klart, krubban uppe, Gerorg Jensen dekorationerna på plats och granen är inne! Den är lite skev men vad gör det! Har tänt en brasa för att få upp värmen och utanför vräker snön ner! Åh vilken underbar jul!

Jag se det snöar

Finns det bättre saker än snö??? Näääääh tänkte väll det. Jag älskar snö! Vill bara ut o leka, synd bara att det är -8 grader vilket inte är lika lockande! Men blir nog en liten snöängel sen!


Ska åka in till stan senare för att handla mina julklappar, känns bra att jag handlat en liten klapp änsålänge. Så det blir in att slåss med alla andra i julhetsen. Orka. Tur att vi ska ha reuinon med the old gang ikväll så jag kan få mig ett glas sprit. Det är också antagligen allt jag behöver för att decka med tanke på senaste tiden leverne... Tål ens min kropp alkohol längre? Kanske ska fortsätta med min sunda livsstil utan alc och masssssa träning???? Kul eller tråkigt?

Blir aldrig som jag tänkt mig

Nä inte denna gången heller.


Så nu laddar jag istället för workshopen ikväll med Edna Lima...
Hon är grym hon.


Nu e det min tur!

Imorgon satsar jag helhjärtat, all in så att säga. Det här ska jag göra ett tag framöver. Gütt..

En vanlig dag

Som sagt så vart det en intensiv vecka och såhär kunde en vanlig dag se ut: Det börjar med att någon banka på dörren 05:30 för att vi "har jour" och vips så sitter vi i teorisalen (auditoriet) för ett litet allmänbildande test där vi sedan sömndruckna fortsätter till frukosten, som vi hetsäter. Ingen tid får gå till spillo. Upp igen till auditoriet en stund innan det är dags för att springa upp för mördarbacken till Bahnhof där bussen avgår till skidbacken. Väl i backen är det ganska så lugnt med gemensam skidåkning, "pistvisning", för alla olika grupperna. Sista dagen slängde vi även in ett litet skidtest. Snabbt tillbaka till Silver Bullet för  en timmas after ski. Hetsdricker en öl eller lite glüwein för att lugne nerverna lite. Lite lagom lulliga och trötta är det återigen dags för teori och presentationer av alla dess olika slag. JA äntligen har vi tjugo (!) minuter ledigt och vi slåss om duschen. Middag, puh, våran heliga tid där vi inte får prata om jobb. Mellan huvudrätt och efterrätt var det dags för överlämning till dagens reseledare. Sedan var det full fart igen för lite mer teori innan kvällens arrangemang som kunde bestå av till exempel pubrunda, foundue kväll eller österrikisk afton. Tillbaka till Auditoriet för utvärdering och backspegel över allt som skett under dagen. Sen var det party all nigth long, vi var tvungna att vara ute till minst 01.00. Då hade jag gärna gått och lagt mig men ack, dags att plugga och förbereda morgondagens aktiviteter. I säng vid tre tiden och somnar som ett litet barn. Sen börjar det om! Om och om och om igen.......

Det har även vart en del straff som utdelats under veckan om vi inte haft namnskylt på oss, då i form av en liten sång. När vi pratade svenska på internationella dagen blev det underställ på after skin och så vidare, så det har vart att hålla sig i skinnet och alltid vara förberedd på det värsta.

Det var lite kort hur jag haft det i Bad Gastein.

Livstecken

Kom hem från Bad gastein igår. Det har vart en av de intensivaste 10 dagarna i mitt liv. Har sovit i 15 timmar nu och känner mig helt slut i kroppen. Det har vart roligt, jobbigt, slitigt, ja och så vidare. Känslorna har bubblat. Vi fick några dagars grym skidåkning, hoppas det blir mer snart!
Jag lever! Med nöd och näppe!

Packa pappas kapsäck

Känner att jag verkligen borde börja packa nu, det är ju ändå imorgon morgon jag åker. Så jag har hala dagen på mig. Vart och köpt lite små saker nu som kan vara bra att ha med sig på resan.

Har inte riktigt fattat att jag ska
åka än. Inte förren jag infinner mig på plats så kommer väll känslan. Gôtt. Ska givetvis försöka blogga så mina hängivna läsare får följa med mig på resan genom Alperna!

So long. Vi hörs när vi hörs!

Massage

Var på massage i förmiddags, väldigt välbehövligt. Nu har jag sovit några (!) timmar och känner mig som en prinsessa igen. Eller nåt. Träningsvärken lär komma imorgon så jag ska vänta spänt på den! Tjo ho!

Så idag har det inte vart många knop gjorda. Jag har i alla fall gjort pepparkakshuset fint. Nu ska jag börja ta fram lite saker att ha med mig på resan, hitta sidstrumpor, hjälm, pjäxor.. Undra hur saker kan försvinna på ett år eller två.

Ladda Ladda Ladda..

RSS 2.0