Thank God It's Friday

Har precis beställt lite bilder från Grekland, känns sjukt, det är två månader sen jag kom hem, vart tog dom vägen? Om två månader åker jag till Nya Zeeland, halvtid.... Men vi har fortfarande inte fixat boende! Panik..

Vad ska ni göra denna underbara fredag? Mamma och pappa åker till Smögen nu, hade gärna åkt med men någon i familjen måste ju vara hemma och jobba och tjäna pengar... Tack för den bördan...

Hörs sen!


Shopping

Eller ja, det blev ingen shopping. Jag och mamma åkte till freeport för att se om dom hade något att erbjuda... Det hade dom, hittade ett par snygga byxor men som varken var i min storlek eller prisklass!

I skolan idag skulle vi göra en liten enkät undersökning på stan (vilket jag inte tycker om, att jaga folk på stan) det var iaf en kille som trodde jag gick på gymnasiet! hahaha tack för den, jag tar det som en komplimang!

Igår kikade vi på Världens härligaste män, vilket bra program...

Innan det lagade jag en jätte god paj... receptet hittar du Här! Lägg till lite kyckling och vi är hemma!

Ha en bra kväll...



Liiish

Sitter i skolan och ska snart åka hem, ska till Elenaki ikväll och kolla på Make me a supermodel och laga paj om hon inte har svält innan!

Världes tråkigaste försläsning idag, ett under att hållt mig vaken!

Ha det gött! PUSS

Härlig eftermiddag

När jag kom hem från löpturen var det konståkning på TV, lyckan är gjord...



Dom sänder alla Grad prix tävling på Eurosport under hösten!


Inte helt okej

Hallå om någon hittar min hjärna kan dom väll snälla ringa mig, seriöst... Det här är inte okej. Jag sover för länge på morgonen, kan inte koncentrera mig på att plugga, kan inte koncentrera mig på något alls faktist. Får nog ta mig en lång löprunda så kankse det släpper, och en massa kaffe...

Gött, pappa ringde precis och sa att han glömde sin lunch hemma och att jag kan äta upp den, fiskgratäng.. mumma

Puss på er


Ny design

Har gjort om bloggen nu.. är inte så nöjd men orkar inte mer idag, ska börja plugga nu... sex timmar för sent.. haha


Måndag 27 oktober

Ja inget kul har hänt än så länge idag, lär inte göra heller, plugg, plugg, plugg.... Ska försöka i alla fall...

 

Bild 1. Helena Bild 2. Inte ofta man blit bjuden på två glas nötter
Bild 3. Talar för sig själv

  
Skön dag på Hagabadet från i fredags



Lugg?



Eller inte? Strösta dilemmat idag....

Bakis söndag

Yes, det blev utgång på Sticky igår. Grymt kul..

Har läst och kollat på TV idag. Började på Jens Lapidus uppföljare till Snabba cash, "Aldrig fucka upp" Den verkar vara bra men kankse inte håller riktigt samma klass som den första, eller så är det jag som inte håller riktigt samma klass som vanligt idag.

Kom precis hem från en skön promenad i dom djupaste(?) skogarna i Skatås med Andera.. Det blev dagens motion.

Nu är det Gossip girl och middag!

Ha en trevlig kväll

Matlagning

Lagar löksoppa nu.. mums..

Blir nog utgång ikväll trots att det är löning och kommer vara as mycket folk!

Ha en trevlig kväll!


Shopping

Köpte en ny ipod idag!


Den lila!

Inlägg nr 100

Ja jag bloggar på och dagen till ära är det inlägg nummer 100!

Vaknade av att det satt en JÄTTE stor spindel på väggen, jag tycker inte om spindlar för den som inte vet, fick panik, vad ska jag göra? Jo jag springer upp ur sängen tar damsugaren och suger upp den! Kan ju inte krossa den med en tidning med risk att det blir en fläck på min vita fina vägg! Jag stängde iaf in damsugaren (och spindel) i ett annat rum så den inte får för sig att krypa ur!

Nu ska jag åka till Haga badet för lite vardags lyx och ansiktsbehandling! Så skönt!!

Ha n bra dag!


Tandläkaren

Vart hos tandläkaren i förmiddags, hon är så rolig. Jag är egentligen inget stor fan av att går till tandläkaren men hon står och pratar medans hon håller på och har händerna i munnen på mig? Undrar om hon förväntar sig ett svar? Haha..

Var å träna efter... Börjar komma igång nu och pyramiden är grymt! Har redan träningsverk men det är väll skönt att känna att man lever. Köpte thai mat på vägen hem. mums..

Ska ta en dusch och en powernap sen blir det plugg och ikväll high school musical med Mattson och Petra! Wo hoo!


Hummer och champange

Ja det blev lite hummer och champange när jag kom hem idag för att fira Pappas nya jobb! Grattis!

Nu ska jag nog kolla på efterlys...

Go kväll!


Är i skolan

och ingen annan e här? Vart e alla? Börjar ju klockan tio? Aja blir väll jag själv på föreläsningen då...

Ska åka hem idag igen, för imon skall jag till tandläkaren.... Hoppas mamma kan följa med och hålla mig i handen..

Sen får vi se vad som händer!

XOXO

Ny vecka, nya tag

Måndag, grått och regnit, typiskt Göteborg. Men vad gör man inte? Tränade imorse för att sedan bruncha med L.. Mycket trevligt. Gick en sväng på stan, åkte hem, sov middag.... Så nu ska jag nog plugga lite!

Hur har din måndag vart?

I love Gossip Girl

Go kväll! Har precis kollat på Gossip, älskar verkligen den serien! Vill se allt nu.... Vad ska hända? haha Kankse låter lite patetiskt men är frälst i serien!

Här kommer lite skandal bilder från förra helgen, konsigt nog är inte en enda pubilcerad i expressen....



Favorit i repris



       

Vilken kväll! 




Lite bilder


Här kommer lite blandade bilder...



 Me and Anastasia
Miss you baby


Trött på stranden


Jag och Elenaki


På väg till Lish



Fin mössa


Go natt! puss

Trist

Kollade precis på utröstningen av stjärnor på is... Trist att Birran och Rafael åkte ut.. Vi är ju gamla tränar kompiar.. Dåligt av er att inte rösta bättre på dom!!!


Tv-kväll

Jobbat på idag, ganksa mycket folk för att vara innan löning så dagen har gått ganksa så fort idag.. Farbror K jobbade också och förgyllde min dag!

Skall såklart se på Stjärnor på is ikväll.. Sen får vi se vad som händer..

Ha det gött foks...

FUCK CSN

JAG HATAR CSN AV HELA MITT HJÄRTA. Inte nog med att dom redan är snåla som as och har ett studiebidrag på knappt 2500 kr. Jag har tydligen tjänat FÖR mycket pengar, det vill säga 45 000 på 6 mån, fyrtiofemtusen... Egentligen får man bara tjäna 35 000... Är det ett jävla skämt eller? Menar dom på allvar att jag inte ens ska leva på fem ynkliga tusen innan skatt i månaden! Fuck them! Tack för den, nu väntar en skön räkning som ska återbetals! Tjo ho! Tji fick jag för att man försöker jobba och slippa ta studielån... Borde väll inte vart överambitös! Blääääääääääääääääääää

Hur som helst, kom precis hem efter att ha ätit världens godaste lunch med tårtbuffe på Steinbrenner och Nyberg med världens goast Bella... Love <3

Nu ska jag väll försöka plugga, är verkligen suprmotiverad, eller?

Puss

Underbara förmiddag

Har precis pallrat mig till stadsparken och skolan, legat i sängen hela förmiddagen och ätit god frukost och nästan läst ut min bok. Läser "Livstid" av Liza Marklund, men inte länge till.. Gillar verkligen hennes böcker... Och den här kan jag varmt rekomendera.. Borde inte läsa så mycket böcker nu, kankse skulle ägna lite mer tid till att plugga men är verkligen sjukt omotiverad just nu...

Men ska försöka att skriva några sidor på vårt projekt nu och sen blir det gymmet!

Ha det gött folk!

Jätte kul

Sitter och kollar ut genom mitt fönster, grått. Hur kul känns det? Måste plugga också, känns ännu bättre. Var och tränade på pyramiden innan, riktigt grymt gym..

I lördags var det fest som sagt. Efter en spännande omgång av stjärnor på is bar det av mot Lounge... Riktigt lyckat! Tack brudar! Och alla andra vi träffa såklart! Så igår var konsekvensen horisontalläge i princip fram till kl 16... Gött var det i alla fall.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv..

Besök

Fick besök av Johan och Haffapuffen


Frukost

Har precis ätit frukost och läst GP, såklart ligger en resebilaga i, jag vill åka nu!!!



En lugn skön kväll igår med Idol och Andrea kom och hälsade på! Mycket trevligt.. Och ikväll.. Slår vi klackarna i taket! Tjo ho! Ses i dimman, hoppas inte det regnar ikväll.. det orkar vi inte med!



Idol

Kom hem från Smögen, idag var det regn och rusk så kände inte det var så stor idé att stanna... Nu är det dax för idol, lax, qinoa, avocado och keso! mumms!!

Såg på Debatt (SVT1 22.00) igår... blev lite upprörd om det är rätt ord. Ingen får prata till punkt och det känns ganksa patetiskt.

1 ang blondinebella och alkohol? Lägg av säger jag, i princip alla ubgdomar dricker ju idag och det är väll inget konstigt med det? Specillt inte på sommaren... Give her a break...

2 ang extremister.. Är ju ingen skillnad på höger eller vänster? Kan inte alla få ha sina torgmöten utan att andra skall försöka stoppa dem, låt dom säg vad de tycker, det är väll det som alla försöker göra? Vänsterns filosofi är väll att samhället skall vara rättvist och alla ska få säga vad dom tycker? Men det gäller tydligen bara vänstern själva? Sluta slåss och börja prata istället!!! Samma skit allihopa...

XO XO // Anna K

Smögen

Älskade Smögen, när jag åker över bron får jag frid i själen. SÅ underbart att vara här igen. Saken blir ju inte sämre av att solen skiner i fulla drag! Tog mig en liten promenad på mitt Hasselösund...


Dagens outfit: Skinnjacka HM, t-shirt Zara, scarf Jackpot, byxor Zara, skor Adidas solglasögon Roxy





Cubus VIP kväll igår var det la sådär.. 30% på allt vilket var toppen.. Fyndade två svarta mini klänningar (alltid bra att ha) men "modevisnigen" var KATASTROF, modellerna typ sprang förbi och glömde nog att det faktist var modevisning...



Gissa vem som är modell?

Ska nog försöka plugga lite nu, sen blir det nog en promenad ut till Smögen...



AJ AJ AJ

Okej efter boxningen igår kände jag mig inte fräck! Och inte pga av min och Helenas figth utan VÄRLDENS träningsvärk! Ett under att jag kom upp ur sängen i morse asså!! Men det gjorde jag.. kom mig iväg till frisören! Blev riktigt nöjd!

Nu är jag hemma i Götet igen för att gå på modevisning på Cubus ikväll! Nice nice...

Ha det gött folk!

Så här snygg blev jag i håret, och min nya klänning som jag fyndade på Gina Tricot för 49 kr!



Pluggis

Vart i skolan idag, föreläsning på morgonen.. Eget arbete med projeket på eftermiddagen. Känns ganksa bra, kommit igång en del iaf... Sen har jag suttit och läst en timma nu,

snart redo för att gå att boxas med Helena! Whatch out Biatch!!


Bläääääääääää

Har rensat avloppet i duschen.... Spydde två gånger så nu hoppas jag fan att det är rent! Spydde iaf inte i duschen utan i toan! Tänker ALDRIG mer göra om det iaf.... Antagligen har ju inte tjejen som bott här innan rensat det eftersom det är två månadersen jag flytta in och det har luktat sen dess men bara blivit värre! Tack så jävla mycket..

Fick lite matlådor med mig upp och har just ätit pasta, brocolli och entrecot! Mycket gott iaf, behövs lite energi efter den persen!

Har lektion två timmar imon.. Värt.. Eller börjar ju kvart över tio, rast klockan elva till kvart över och slutar klockan tolv... så det blir väll snarare en timma... Jävligt värt...

AJA skönt med sol idag, tog en låång skön promenad imorse, får njuta av ljuset nu...

Får sätta mig å plugga lite nu...

Kram på er!

Skööön söndag

Jobbade över en timma idag för vi var kort om folk, och Matilda var bakfull... Men det flöt på idag ändå, dagen gick fort...

Kom hem och en liten förrätt står serverad, fortsätter med Gossip Girl, älskar verkligen den serien! Tog en bastu och kikade på parlamentet.. Nu kankse jag borde plugga lite... eller?

XO XO

Malin/Filip vs Lulu/Lukasz

JAAAAAA Filip och Malin gick viadre... Vore ju trist om dom åkte ut i första programmet...




Ska bli spännande att följa utvecklingen av alla dessa duktiga konståkare!!

God natt! Önskar alla en trevlig natt ute i vimlet!

Stjärnor på is

Ikväll är det stjärnor på is! Missa inte det! Jag kan dock inte bestämma mig vem jag ska ring och rösta på!

Har jobbat idag, men det var rätt så lugnt, känner mig ändå lite trött... Men snart ska jag fylla på med lite energi för jag och Mamma har lagat lite grekisk mat! Och så har vi lite Retsina... Muumms...

Baletten igår var uunderbar, värt varenda öre!






Gamoto

Kom precis hem från Lidköping, och folk kan inte köra bil. Blir så trött, när det är tvåfiligt ligger dom i 110 sen när det blir lite smalare kör dom i 70, vägen blir lite bredare och de gasar på... Håller på så och jag kan inte köra om, IDIOTER! Lär er köra bil....

Kollade på idol igår, varför har alla killar så mycker smink på sig? typ läpstift, mascara med mera?! Okej att de sminkar sig men de ska väll inte se ut som tjejer heller?

Huum, så nu har jag klagat lite..

Ska till Operan iväll och kolla på Mozarts Requim, kommer bli grymt, sprätter redan lite i benen så får nog dansa runt lite nu medans jag tvättar och städar lite!

Vad ska ni göra ikväll???


En snabbis

E hemma en snabbis, skööönt! Bilen står och väntar utanför så ska ta med mig TV med mera nu... Ska bli gött så jag kan hänga med i alla TV-serier som jag inte borde!

Var på Event-dagarna idag som sagt, kände mig lite malplacerad, så efter en stund gick vi istället och åt en god lunch på restaurang söder... mums...

Nu rullar det mot Lish igen då!

BYE!

RSS 2.0