I´m in love

Har haft den bästa helgen på länge.. Åkte till favorit ön i fredags, tog mig en lång löptur i kvällssolen och dagen till ära bjöds det på räkor (som för övrigt har gått upp 100kr på en vecka......) Sen har jag mest ägnat tiden till att sola och jag tänkte bada men eftersom jag ännu inte är frisk så doppade jag bara tån vilket fick mig att frysa... Får nog vänta till midsommar i alla fall...

Nu ska jag forstätta med min bok, är inne på Stieg Larssons andra bok, Flickan som lekte med elden, hur har jag kunnat missa dom? Men jag får väll se det som jag har det goda kvar.

Adios

TGIF

Härligt med fredag...

Vilken sjuk träningsvärk jag har idag, det är inte mänskligt. Igår gjorde jag saker med min kropp som jag inte trodde var möjliga. Puuh.. Men vilken kick.. Det här har jag saknat, tacka capoeira!


Eftersom det är så fint väder tror jag att jag drar till Smögen i helgen, ska egentligen på after work idag men det kommer väll fler gånger..

Ha det gôtt!


Jag rullar

Det känns förvisso som jag rullar fram (lite mycket fika på senaste?) men jag har även rullat fram på Volvo hela dagen. Evenemangs avdelningen på copmany tog sitt pick och pack och styrde kosan mot Troslanda idag, för att fira alla födelsedagar... Kul att se hur allt fungerar med att tillverka bilarna, coola simulatorer och så inte minst provköra alla bilar! Min favorit var en S80 med V8.... Laki, Laki... Grym arbetsdag. Plus att vi då fick födelsedagstårta. Mums..

En hård träning ikväll väntade mig, känner mig inte helt frisk fortfarande så det bästa kankse inte är att köra ett stenhårt pass men jag kan inte göra något mitt emellan, antingen gör jag eller inte! Så det så..

Nu är det dags för duschen och sen lite fotboll
(Jag fotboll? Men det kan väll inte bli så mycket bättre än såhär!)

Min första (och sista) p-bot

Var på Änglar och Demoner igår, helt klart godkänd, 4 / 5 An. Det blev dock en dyr bio, 500 riksdaler. Jag tycker inte on lapplisor.. V ä r t h ?


Saknar..

Dra upp volymen och lyssna på den här sköna låten, dessutom på Ukelele! Hoppas han kan komma och lära oss lite en dag, eller vad säger du 91:an??????

Sitter och kollar på bilder från Nya Zeeland och lyssnar så klart på Save Tonight, tårarna rinner ner för mina kinder , gud vad jag saknar livet där borta på andra sidan jorden, helt sjukt. Jag saknar mina musketörer, jag saknar Liz, Rob, Mark, Todd, Jag saknar Royal och Aron (trodde aldrig jag skulle säga det!) Little rock, sprig and fern, köttstället, frechan, jag saknar våra utflykter, våra vinprovningar, våra långa partynätter, kiwitime, jag saknar klassen, stranden, långa vandringar upp för bergen, äventyren.... Jag saknar marknaden på lördag förmiddag, musiken (tack gode gud för alla skivor jag köpte!), kravlösheten.... Listan är så lång så det räcker inte till. Jag vill tillbaka till ett liv utan alla måsten och njuta av nuet. OOh vad jag saknar det. En svunnen tid.. Kom tillbaka...





Sanö

Kom precis hem, känner mig mycket bättre idag och tänkte ta mig en lång skön promenad på Sanö... Kom halvvägs sen ville jag lägga mig ner och dö av utmattning, så det var bara att vända hem igen och nu sitter jag här och flåsar.

Vad ska man göra resten av denna underara dag? Det är det som är så skönt här, det finns inte så många måsten.. Utan jag kan göra lite som jag vill..

Xoxo


Smögen <3

Sitter på balkongen och pluggar lite, ska snart övergå till att läsa Elle och äta en macka med smögenröra (Lina o Alex, jag lovar MMSa en bild! haha)

Här är en låt jag bara inte kan få ur hjärnan..



Kankse borde gå en sväng till L-bar ikväll för att se om det händer nå skoj... De hade ju premiär förra helgen som vi missa... Nu kommer ju solen och det blir nog en promenad..

Se ya suckers



Se ya l8er

Är på mitt absoluta favorit ställe nu. Stannar här tills jag blir frisk i alla fall. Andas in saltvattnet och tar det lungt. Som jag längtat efter det här.

Home sweet home

Feber frossa, förkyld och har en kniv i halsen

Lägger mig när och självdör i min säng nu. Jag föröker läsa min bok som förövrigt är grymt bra men lyckas hela tiden somna och varje gång jag vaknar, må om än ännu sämre. Jag känner mig nästan som en kille som jag klagar över en stackars förkyldning, men vem vet, det kankse är svininfluensan?

Hittade som tur var ett stor förråd med ipren, treo, alvedon, citodon, voltaren, strepsils, bafuccin, mucoagin, näsdukar, nässprej, näsolja och en massa annat så jag ska lyckas döva mina krämpor lite. Jag är redo att slåss för min hälsa!

Grrrrr

Mat och sov klockan tickar

Ja nu har dom dukat upp en buffe av godsaker här borta för det är dags för gemensam lunch på evenemang för att fira att Vetenskapsfestivalen gått så bra.. Kul!


Jag har blivit rejält förkyld, antagligen efter helgen bravader, som tur är det kort vecka och jag ska kurrera mig i helgen, på vilket sätt återstår att se. Fest? Bada? Sova?


Oh nu är klockan prick tolv och min mage vill ha mat, mat, mat!


Snart åker den

Snart åker min älskade dator ut genom fönstret ut i skogen, med virus och all annan skit på den. AAARGH. Är inte läge för det här nu. Shit. Konsekvensanalys: slänger jag bort den måste jag köpa ny? Inte läge. Jag får väll helt enkelt lugna nevra mou genom att dricka lite te.

AAh. Orka.

Underbara måndag

Var så sjukt trött i morse att jag NÄSTAN ringde och sjukanmälde mig, men eftersom vi hade möte i morse var det bara att dra sig upp ur magnetfältet  i sängen och sätta sig på bussen. Tror jag sommnade cirka 7 gånger på en bussfärd på ca 32 minuter, bra jobbat.

Ska ner på stan efter jobbet för att skaffa nya brillor, mina är numera så repiga så jag inte ser något alls i dom, har väldigt stor användning för dom, eller inte.

Har även capoeira träning ikväll, men det är tveksamt om jag orkar. Borde verkligen gå men kroppen protesterar. Det kankse blir bättre efter lunchen som jag ska gå och äta nu!

/A

Värt


Party party


Ja vilken kväll, började hemma hos Lina med lite FÖR mycket mat, väldigt mycket schlager och bål, lite lek och sen påväg mot stadens dimma! Dansa Dansa Dansa och iväg med mitt fem-i-fem-ragg ut i det okända.
What a nite!






                                          

If I just lay here, would U lie with me

Sitter och lyssnar på Snow patrol (älskar verkligen Spotify), har vart ute på en liten cykeltur idag ner till "centrum" och köpt ekologiskt vin från Argentina, känns ju väldigt ekologiskt. Kan ju i alla fall hoppas på att det inte är så mycket tillsatser i, men det har ju fraktats runt halv klotet. Jaja, bara det smakar. Ikväll blir det party hemma hos L som fyllde år igår! Grattis

När jag idag bestämmde mig för att cykla istället för att ta bilen tänkte jag inte på att det står två motocylkar i garaget och lilla Anna skulle försöka flytta på dom. Först hitta nycklarna så jag kan låsa upp alla lås och kättingar sedan rulla ut dom utan att få dom över mig, det var då ett träningspass utan dess like. Jag har ju funderat på att ta MC-kort men kom idag på att jag nog behöver biffa till mig lite för att överhuvudtaget orka flytta på den. Tänk om jag står mitt på Avenyn med min fina Ninja, och jag inte orkar dra runt den, haha. Hoppas capoieran hjälper till lite på vägen..

Ha en bra dag i solen!
Jag sitter inne och pluggar!

Fräcka fredag!


Ganksa lugn dag idag, gick lite tidigare från jobbet och tog en sväng på stan, hittade en klänning som kommer vara perfekt i sommar. Har lagat lite middag nu och ska sätta mig och kolla på Talang 2009. Hoppas dom e nå bra!




Frånvarande

Ska snart iväg på möte så det blir en kort uppdatering! Det är ganska mycket jobb nu, kul! Men det tar mycket av min dyrbara tid, även så capoeiran, vilket är super kul! I imorgon fyller fina Lina år och vi ska fira henne med pompa och ståt!

Puss A


Grattis Sverige!

Det blev ett välförtjänt Brons i Hockey VM. Gött...

Har haft en väldigt mysig dag som började med brunch i Linne med B och Mattson. Efter det hämtade jag Andrea och vi åkte på en sväng om i Götet. Upp på Ramberget och ut i Långedrag...

Nu väntar jag på middag och Gossip Girrrl.

XOXO
/ A

Baka, baka en liten kaka

Njaa.. Kaka har jag inte bakat men scones (med dinkelmjöl för att få lite bättre GI värde på det hela, kan vamrt rekomenderas!) och lite ny müssli. Fullt upp hela morgonen.

Vaknade av att jag var lite skakis i kroppen, kan bero på de fem jag ölen jag drack igår och bristen på mat eftersom vi inte hade tid med mat när vi spelade biljard! Tack A o S för en väldigt trevlig kväll, mer afterwork tycker jag! (kankse kommer en liten bild här senare idag)

Nu tittar solen fram och soldyrkare som jag är ska jag slänga mig på altanen!

Se ya l8er!

Har satt sina spår

Jag lever! Jag dog inte igår, hade bara inte tid att blogga.... Träningen igår var galet rolig. Sparka, snurra, ducka, kramp i benen och BLODBLÅSOR under tassarna, men var gör det? Fick grym energi efter och det är träning ikväll igen! Kul!

Nu ska jag skriva ner posetiva saker som jag tycker värdarna på Kalaset ska ha.. huum.. Jag tycker nog alla ska vara som Bamse?!

Mellanlandar

Hej,

kom hem från jobbet släng i mig lite mat och nu ska jag iväg igen då... Ska bli spännande, hör av mig ikväll om jag lever! Bye bye!

Jobba, jobba....

Det är väll precis vad jag borde göra, men har inte så mycket att göra just nu. Men måste stanna ett par timmar till då vi har stormöte i eftermiddag, undra om någon märker om jag går?


Jag ska tydligen börja i capoeria (jag vet inte ens hur det stavas?) imorgon. Det ska bli väldigt roligt, vet inte riktigt vad jag gett mig in på men det blir säkert jätte kul!






Är det såhär jag ska göra imorgon?

Här kommer ett avslöjande:

Jag är kär i Niklas Rahm <3


Efter detta lyssnar vi på lite Tiki taane





Slapp söndag

Vaknade i morse, och tänkte; jag är så glad att jag inte gick ut igår. Skönt att vakana och känna sig fräch, ta en morgonpromenad lagon tills frukosten står framdukad. Har inte gjort så mycket idag trots allt. Städat lite, försökte rensa lite i garderoben ( det gick så där, en rosa väldigt gammal kjol och ett par väldigt försmå jeans åkt dock iväg! ) har läst min väldigt spännande bok och lyssnat på en massa bra musik! Tänkte ta mig en löptur snart, men det är lite mycket pollen ute nu så kankse är bäst att jag avstår!

Ikväll är det i alla fall Gossip girl, lyckan är gjord.


En dag på Vänern

Idag har vi haft en fin dag på M/S Marianne som tog oss på en tur på Vänern när det var dax för att begrava min farbror, vars önskan var att bli spridd i Vänern, han kommer alltid finnas omkring oss. Det var en perfekt dag med solen som sken, blommorna i havet och höra båtens tuffande. Åt lunch på brygghuset och sedan tillbaka. Det är kul att träffa mina två enda kusiner, även om det bara blivit på begravningar. Tycker vi får ändra på det!

Hade egentligen tänkt att gå ut idag
men är inte jätte sugen efter att ha tryckt i mig revben och potatisallad. Ska nog äta lite godis istället och kolla på några avsnitt av The Hills.

Go natt bloggen!

Valborgsfirande

Har firat Valborg i goda vänners lag. Här är resultatet..








Kvällen började med Cortegen, fortsatte med grillning hemma hos N, bål i långa banor som börjar bli något av en tradition. Vidare till "the big party" där natten bjöd på dans, dricka, kareoke, tjurridningen, studsmattehoppning och många goa skratt och massa kärlek. Dagen idag tillbringades i "parken" där vi käkat gyros och legat och degat i solen.


RSS 2.0