Rutin

Känns som jag går på autopilot nuförtiden. Går till skolan. Pluggar. Tränar. Klämmer in en lunch eller fika här och där. En otippad utgång i lördags som blev väldigt trevlig. Lite mer plugg och kaffe på den. Tjaaaa, något mer? Just det, tandläkaren imorgon! Interesting?  I know u want me!

Ses på fredag!

En helg i Lund kan ju vara alldeles alldeles.... underbar! Träning, tävling och härligt folk. Gött som tusan. Men nu är det bara att bita i det sura äpplet och plugga tills jag, ja vad? Somnar gör jag titt som tätt. Och snart ska jag sova för kvällen. På fredag kanske jag blir människa igen! Ses då!

Eventdagarna

Ja imorgon blir det en liten renunion på eventdagarna på 91an, 45an och Hammarström bland annat. Det kan ju inte bli mer än succé. Men jag har föreläsning efter lunch så kan inte  närvar hela dagen, nåväl vad vore väll en bal på slottet. På fredag tar vi tåget ner till Lund för att delta i första Svenska spelen i Capoeira, jag är såå taggad. Ska bli riktigt kul- lycka till alla tävlande!

Axe.

100909


Time's running

Plugga plugga plugga. Träna träna träna. Tenta om två veckor. Svenska spelen om två veckor. Vilket ska man satsa på?

Gör min röst hörd

Blått är flott

Röd är död

Tillbaka på ruta ett

Så var man tillbaka i skolbänken igen, känns wierdo! Men samtidigt väldigt roligt. Hoppas verkligen jag kommer ha användning för kursen. Igår var första dagen med lite mjukstart men idag blir det andra bullar. Hit me babe!

Ikväll blir det en efterlängtad aw hemma hos Jeren med gamla kalasare vilket innebär skolk från träning, woops!

RSS 2.0