Eurofi

Jag jobbar alltså nu i några dagar på Eurofi som är ett möte som är här i Göteborg. Mitt jobb är att vara alla till lags. Som idag när Marias byxor sprack så bytte vi såklart så hon fick låna min kjol så hon slapp visa hela rumpan eftersom hon bara hade string under, kan ju inte visa rumpan för finansministern. Ska snart krypa ner och sätta klockan på 04.30. Go natt!

Gûtt.

Jobbet igår va ok. Gûtt att höra lite franska... Dock var dom lite oorganiserade och det blev mycket onödigt arbete. Merci beaucoup! Snacka om att vara död när jag inte är van vid att jobba. Idag har jag gått hela dagen i koma, eller legat och kollat på resterande avsnitten av Gossip Girl. Och hade en efterlängtad dejt med B i förmiddags. (Alltså inte "den" B, utan min alldeles lilla egna..) Nu ska jag återgå till min koma och vänta på att middagen är klar, har även gjort efterrätt i form av chokladpudding, nostalgi!

06:45

Ja 06:45 ringde min klocka idag, omänskligt tidigt även för mig på en lördag då jag lagt på mig lite andra vanor nuförtiden. Som förra helgen gick jag och la mig vid den tiden.. Anmärkningsvärt..

Time to kick ass.

Status

Denna veckan kankse inte vart den mest spännande, det roligaste som hänt är att jag förstört våran torktumlare, lyckat. Lunch med katten och larry i saluhallen, stämmningen där är underbar, skulle kunna gå där inne hur länge som helst och lukta, kolla på människor och så vidare. Nu ska jag snart göra mig iordning för att träffa B och fika. För längesen vi sågs så har mycket att catcha up.

H
a en bra fredag!

Som utlovat




Party all nigth long

Vilken helg det blev. I Lördags började vi med lite vin, fortsatte med lite mer vin. Sen gjorde vi stan kan man säga. Lounge till att börja med, fullt, svettigt och härligt. Hade glömt att det var så när man gick ut! Fortsatte festen på gamla goa parkan! Folk jag inte träffat på galet länge.. När dom vid 5 stängde blev det donken där Andreas stolt visade sitt att han var student och vill ha sin rabatt. Bra jobbat. Tack för sängen hörrni!

Igår var jag inte nådigt sliten. Men eftersom jag lovat bort mig som sällskapsflicka var det bara att dra sig i kragen och göra mitt bästa. Jag tycker ändå att jag lyckades ganksa bra, en kväll med pannkakor, ensam mamma söker och lite kvalitetstid.

Bilder utlovas vid ett senare tillfälle.

Sol sol sol

Härliga september



Kom på en sak..

Kom på en sak som hände igår som är värd att berätta: När Nanna sätter sig i bilen efter afterworken luktar hon, inte helt otippat,  sprit.. Jag tänkte hon kunde vara kartläsare eftersom ingen av oss vet vart vi ska, ingen bra idé.. Men när Nanna frågar "Ska du dricka ikväll???" Ja det kan man ju undra när jag sitter och kör bil, antagligen inte. Vi fortsätter våran bilfärd och letar efter något gott att äta. Hittar en kinarestaurang och jag säger till Nanna att hon nog behöver en till drink när vi väntar på maten, sagt och gjort så bjuder alkisen framför oss i kön henne på en shot, trevlig karl det där. Ungefär så fortsatte kvällen igår. Ni förstår nog hur den slutade?


Dags för...

ja, har inte så mycket planerat idag. Har precis ätit världens brakfrukost med alla tillbehör. Frukost är nog något av det bästa som finns. Nu ska jag nog sätta mig i solen en stund och läsa min bok. Sen får vi se vad framtiden har att utlova till mig. Fortsättning följer..

Tiden är inne

Ja, alltså det är dags att åka till gymmet snart. Ska äta lite mer, inte kontigt att jag är hungrig när jag åt frukost kl 8 imorse. Hög tid för mat, träna, simma, slappa, duscha(?), äta igen kankse... Sen ska jag hem till J och kolla på idol, hehe. Ja vilket spännande liv jag har.

Idag är en bra dag

Ville bara säga det!



Frukostdejt

Hade en frukostdejt hemma hos Nanna idag, mycket trevligt. Efter några timmar vid frukostbordet och några koppar kaffe senare tog vi oss ner på stan en sväng. Och jag spontonköpte ett årskort på Worldclass, haha. Well, ska bli skönt att köra lite mer styrka och inte bara capoeira!


Go natt!


Lyssna på den här goingen.... Sleep tight and sweet dreams!

Beroende

Alltså, det börjar gå till överdrift nu. Mitt beroende av sodastreamat vatten. Det är det enda jag kan dricka nuförtiden. Hur ska jag kunna klara mig utan det? AAh.... Det är min drog. Helst ska det vara gjort i modell "Sodastream Penguin". Det är helt klart snyggast flaskor eftersom dom är i glas... Ja, ni hör ju. Måste få ett stopp på det här... Nästa vecka?


Luncha

Har precis träffat katten, det var sennerligen på tiden för det var inte igår. Mer sånt. Nu är vi alla gamla från högstadiet samlade i Götet igen. Det gillar vi. Det skulle bli lunch men eftersom jag precis ätit frukost blev det inte så mycket lunch för min del, typiskt.

91:an har lagt upp lite fina bilder från deras visit här... Koll och njut här!


Från arkivet




Bjuder på den....


Ja tack!

Är sjukt sugen på en tatuering, men vad? Snälla ge mig ett tecken på vad jag ska göra! Jag får väll sluta tänka och bara göra...




Megan Fox är inte dum hon heller....



Ekorrhjulet

Kände mig i alla fall som en ekorre idag när jag var ute och sprang, men fy fan vad gött det var.. Blev nog dryga milen.... AAh, adrenalinet flödade. Har duschat nu och ska äta lite lunch, sen är det in till stan för kl 17.00 är det Capoeira uppvisning i vasaparken, be there!

Sen blir det bio med älsklingen som är hemma från Helsingborg!



Och lite smygreklam för qantas!

Något nytt, något gammalt

Eventdagarna var sådär, fick lite inspiraton men det gav mig inte sådär superduper mycket, men eftersom vi inte betalade något så gör det inte så mycket. Trevligt sällskap hade jag i alla fall.

Sen fortsatte dagen på stan med sushi till lunch, fika i haga, öl på tonys, fotboll på vasastan, öl på vasastan, bastu och sooova. Kvällen blev lite längre än va det var tänkt men vad gör det när vi hade så trevligt! Bergwall har väldigt fina pics som jag gärna vill ta del av, haha!

Peace

Snart kommer dom!

Sitter och kollar på Idol som börjar idag, haha jag sitter och våndas och förvånas i samma stund av vilka att det finns lika dåliga som bra.... Väldigt underhållande.

Snart kommer 91:an och Einar, det vill säga om dom hittar, mojängen som heter GPS ville tydligen inte riktigt fungera! Eller så är det bara att dom inte är så tekniska. Hoppas dom kommer snart, snart, snart!

xxx


Ny vecka, nya möjligheter

Ja vad händer denna veckan? Förrutom att älskade 91:an med följe kommer hit imorgon och vi ska gå på eventdagarna för att få lite inspiration, annars händer nog inte så mycket. Som jag vet än. Men antagligen dyker något upp, jag börjar bli lite rastlös av att gå hemma så här så jag får skaffa mig något att göra, träna gör jag redan så det räcker, kankse börja knyppla eller schack. Någon som är sugen att hänga på? Neee tänkte väll det..

Adios

19:18 04/09/09

Denna veckan började en ny termin på capoerian, vilket känns i både kropp och knopp. Dags att bryta ner allt till början och det betyder kämpa, kämpa, kämpa. Men jag kände ändå inte att jag får nog så jag och Mattson gick på ett Danspass på Friskis... Då kom jag på varför jag slutade träna på gym, eller i alla fall på friskis. Fruktansvärt töntigt pass med en usel instuktör och töntiga rörelser så vidare.

Idag har jag haft en heldag på stan med Göran, tack vännen. Avnjöt en väldigt god lunch på Stenbrenner och Nyberg. Sopp och tårtbuffé, kan nästan inte bli bättre. Jag funderar förresten att börja med LCHF, som är en hel vetenskap om kost, någon som vet om den är bra?

Sex is on fire


Älskar, Älskar, Älskar denna låten.

> Tillbaka till jobbsökandet.

Hittade lite gamla saker..



Funderar på vad jag ska göra med alla medaljer och pokaler?

Vart ska jag ta vägen..

Modell karriären gick hur bra som helst, vi var självklart snyggast i våra bikinisar och de andra hade skinn,päls,dun jackor men det kändes helt naturligt.. Hum, jo vars.. Kul var det i alla fall. Det kankse ändå är något jag borde satsta på? Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra med mitt liv, ska jag vara kvar hemma i Sverige? Göteborg? Jag är lite sugen på att åka till Alperna och jobba.. Men samtidigt vill jag skaffa lägenhet och ett liv här hemma. AAh beslut måste tas, inget som jag brukar ha problem med... Men kan jag inte bara få ett tecken på vart jag ska ta vägen!! Eller varför inte åka tillbaka till NZ? Eller kankse USA?
Småpotatis jag sitter och funderar på en dag som denna. Nu ska jag njuta av solens strålar ialla fall.

RSS 2.0