Sugit

Ligger sjuk i min säng och kollar på en värdelös film på TV. Just nu känns allt rätt kasst. MEN imorgon är jag frisk och på hugget. Lol.

Jobb

Det är mest jobb nu. Så jag ber att få återkomma om några dagar då det lugnat ner sig lite. Hej på ré!

Knugen

Sitter och kollar på "Familjen Bernadotte" och blir alldeles varm i hjärtat för kungafamiljen är ändå något av det bästa jag vet. Tycker det är så roligt att Vickan och Daniel ska gifta sig. Ska klä mig i min finaste klänning (det vill säga att jag måste vara ledig så jag slipper jobbkläderna!) och baka jordgubbstårta den 19 juni för att fira.

Hello summer!

Vilken värme vi fick idag, himla gött. Hoppas det fortsätter i helgen så jag kan ha det riktigt bra här på Smögen. Det blir mest jobb men förhoppningsvis inte 24-7.

Stor tjej den där Lina

Grattis igen babylove! Och tack för en mycket trevlig middag igår. Idag blir det en sväng på stan för att hitta ett par gummistövlar. Jag är alltså hemma i Götet igen, den blir ganska mycket pendling nu och jag har köpt mig ett regionen runt  i 30 dagar så här ska det åkas buss! haha, tro't eller ej. Jag tycker faktiskt att det är ganska avkopplande numera att sitta och läsa eller sova på bussen. Gött gött.

Det gör inte ont

Idag har jag jobbat på Malmön, fixat och donat i butiken, det blir så fint! längtar tills nästa vecka då vi fixar den på här på Smögen. Så nu sitter jag här på Smögen och solen gassar och det känns verkligen som lugnet före stormen. Det är liksom något speciellt i luften. AAh jag har en känsla av att det kommer bli en grymme sommar! Love love love

Kommentar

"Det är ju inte så bra att sminka sig när man är full" sa jag när jag gick loss med rougen efter en-och-en-halv liter ramlösa.

Jag överlevde

Jag varken föll över bord eller blev sjösjuk. Men kul var det att tura. Mer sånt. Och mer av min älskling som tror att hon blivit skåning bara för att hon bott där i snart ett år. Men visst är det en underbar stad. Men snart så är det sommar och jag längtar så. Nästan så det gör ont. Men idag regnar det och det känns ju inte allt för uppmuntrande så nu ska jag dra ner persiennerna, krypa ner under täcket och kolla på film. So long foks.

Mot helsingborg

Lollo har precis lagat lunch till mig nu. Sill och potatis, så nu klarar jag förhoppnoingsvis bussresan ner till Helsingborg. Sen ska vi åka båt hela kvällen och dricka öl. Wööhö.

Sjukt


en-två-tre gånger

Imorse var jag riktigt seg. Vaknade vid halv åtta men kunde inte ta mig upp ur sängen av någon konstig anledning. Bestämde mig efter frukost för att ta mig min vanliga löparrunda, men idag gick det inte riktigt som jag tänkte mig. När jag sprungit halvvägs ramlade jag över min egen fot. Låg som ett kolli för en stund och tyckte synd om mig själv. Blev sjukt irriterad över det mötande paret som inte hjälpte mig upp eller frågade hur det gick (vad hände med med-mänsklighet?) Övervägde för en stund att lägga mig ner och dö men efter lite övervägande fortsatte jag ändå springa. PANG! Igen. Biter i det sura äpplet än en gång, det tar ju längre tid att gå så jag springer vidare efter den 80-årig gubben jag fått rygg på. Efter ytterligare någon kilometer, PAAAANG! Igeeeen... Vrålar som ett djur denna gången och svär så jag tror hela skogen vaknade till liv.

RSS 2.0