Helgen som gått

I fredags var det frossar fredag hemma hos Reb i Kungsbacka. Väldigt trevligt att träffa kalastjejerna igen, som alltid. Tacos stod på menyn, sen blev det lite annat gött och mycket wii spelande. Gick ju bra, haha!

Lördag firade vi frugan. Som gäst ställer jag mig givetvis och lagar mat, diskar och piffar lite i hennes nya sjuuukt fina lägenhet. Där vill jag också bo! En flaska vin senare hamnar vi på fest. En flaska till och vi hamnade på Parkan. Good old parkan. Blev ganska tidig hemgång (alltså innan dom stängde....) men idag känner jag mig lite seg i kroppen och knoppen.

Skotta

Återigen vräker snön ner. Orkar man gå ut och skotta? Någon måste ju sköta hushållet här hemma. HAHA. Äh fan tror jag håller mig inne, eller?


Nu är min stickade tröja klar. Den blev..... lite stor. Men fin. Jag får äta upp mig igen helt enkelt.

Mina bästa vänner för tillfället


Lika

Vi är tydligen lika.. Vet inte om jag håller med.....

Jobb, sjuk, OS

Så har mitt liv sett ut denna veckan. Jobbat lite. Blivit sjuk. Tvingat alla jag träffat att kolla på OS. Och det ska jag fortsätte med i helgen tänkte jag. Speciellt när snön ööööser ner så är det extra skönt att krypa ner under täcket igen.
Hej på ett tag.

Fettisdag, eller onsdag

Igår bakade jag semlor. Alltså jag gjorde egna vetebullar, malde mandel, men fuskade och köpte grädde. Även om jag bor på landet så har vi inte ladugård med kor utanför. Dom blev så goda, ibland är det bra att vara arbetslös. Men idag ska jag iväg och jobba en sväng, känner mig inte sjukt taggad, hade hellre gått till träningen, men ett litet tillskott i kassan är också välkommet.

Födelsedagar

45an som är kvar på andra sidan jorden blir big gurl idag!
Och mammsen blir ännu större!


Grattis på er!

Helsinborrrrg

Vilken helg. Fick lifta ner till Helsingborg för att kunna fira födelsedag och inflyttningsfest. Och vilken fest. Klämde in fyrtio pers på åttio kvadrat. Två kvadrat per person med andra ord. Helt okej om man då utnyttjar alla utrymmen. Hotellfrukost utan dess like. Mys på alla hjärtans dag och nu sitter jag här och undrar vart tiden tog vägen. Glömde säga att det var kändisfest också, Simon från Robinsson var där också, synd att jag inte kände igenom honom.

Spelas mest just nu


Vart är du när jag behöver dig??????

Femma

I helgen var det tävling i Rouen, French cup.. Chocken börjar lägga sig efter att många gånger kollat in åken. En femte plats för Surprise. Första gången sedan dom började för dryga tjugo årsedan som dom kommer utanför pallen. Helt carazy bananas. Jag förstår inte vad som händer. Det är ju inte så att dom faller som käglor eller krockar. Tydligen bara inte tillräckligt. Bull shit. Dom är bäst. Revansch om några veckor i Neuchatel! För det här är inte okej. Fan. Kämpa kämpa kämpa.

Så här ska det se ut

Kulturtant

Den här helgen har vart lugn, skön och kulturell. Inte bara i form utav diverse museum-besök, utan även en fransk fika, lite vin från diverse delar av världen och goda drinkar på Tranquilo. En från Ungern, en från övertårne och en inbiten Göteborgare. Vilken trio.


Back to "work"

Magic


Den är så bra!

Maten är förberedd: Bacon inlindade pilgrimsmusslor med ruccola till förrätt. Fläskfilé alá Anna med potatisgratäng och som avslutas med en jappmousse (fast det är mer pudding.. ash också..) alá Blondinbella. Sen ser vi vart kvällen slutar!

Roligare än såhär har jag inte idag

 


Tiden står stilla

Så har det känts de senaste dagarna. Det händer inte så mycket. Träna, ont i kroppen, äta, söka jobb, leta jobb att söka, fika med Göran, fixa hemsidan, fixa bilder, fixa loggan, kolla fejjan, springa på Handels när det är tomt och låst. Och så börjar det om igen. Nu får jag sitta och vänta tills imorgon eftermiddag när C och G kommer och förgyller min helg med mycket skratt, kärlek och vin!?

Toodels!

Lite nytt

Sitter och ändrar lite här på bloggen, kände att det var dags för något nytt. Jag och Fantasma fixar hemsidan i capoeiran nu, så fick lite ny inspiration!


På tal om capoeiran så stukade jag den stora tån igår. Aj som fan vad ont det gör. Svullen och blå är den också. Höften låser sig för jämnan och jag känner mig allmänt mörbultad. Vad håller jag på med? Det är ju så kul men det tycker inte alltid min kropp.

1 februari

Idag är det första februari (för er som inte visste.....) men det känns inte så fabulöst. Denna eviga snön, som jag i och för sig föredrar framför slask, men någon måtta på snö och kyla finns även för mig. Vågar mig knappt ut att hämta posten i risk att förfrysa eller ramla och slå ihjäl mig, nej jag håller mig inne och väntar helt enkelt på bättre tider. Frågan är bara vad man ska göra i denna väntan... Tips?

RSS 2.0