Tillbaka i Götet

Pendlar ganksa mycket mellan Smögen och Göteborg just nu. Helst hade jag stannat på Smögen resten av sommaren men plikten kallar och jag får njuta av lite stadsliv emellanåt.

Helgen har vart underbar, känns som jag haft semester i en vecka. Sol, bad och fest!

Nu ska jag börja förbereda mig inför min födelsedag (som är på lördag för alla ovetande!), har inte önskat mig något iår så borde kankse göra en liten önskelista.. Men vad behöver jag egentligen? En lägenhet? En ny bil? En ny dator? Jaaaa tack!

Ciao!

The greatest of them all

Tror inte att någon missat att Michel Jackson är död. En av mina stora idoler, hans musik är sjukt grym, tyvärr var väll inte hans liv sjukt grymt... But thats another story. För mig är han dans, musik, konståkning, slappa, festa, ja den mannen hade allt.

Så idag lyssnar vi bara på Michel baby!

Jag ♥ Ernst

Han är ju så mysig. Förstår inte hur man inte kan gilla en livsnjutare som honom.

Här snackar vi att ta vara på stunden.

I ♥ U

Avslutning

Idag är det avslutning på Capoerian... Har uppehåll i en månad.. Så det blir grillning på kyrkogåren(?) och lite spontan träning. Jag som precis börjat komma igång med det nu, får se till att träna upp mig lite tills det börjar igen, kan behöva lite mer muskler...

Just nu är jag sjukt sugen på att dra från jobbet, gå och köpa en glass, ta motorcykeln (om jag hade mc-kort) och jaga solnedgången som om det inte fanns någon morgondag. Hur underbart vore inte det?

Vilken helg.. och vecka..

Hade en underbar helg på Smögen, och det ser ut att bli en strålande vecka här hemma. Efter lunch på terassen och lite fika på det så är den här dagen gjord i alla fall.

Bergwall!?!?! Vart är du min vän! Hör av dig när du ser det här! Puss!

Till er andra; Ha det gött

Midsommar..

Snart så... Åker jag och hoppas såklart på fint väder.

Älskade Smögen.Kvällen är förstörd

Det är inget Gossip Girl ikväll. Tydligen inte försen i höst. S k i t
Då kankse det blir något vettigt gjort istället.

Hade sjukt trevligt igår.
Efter en väldigt trevlig fest hamnade vi på Nef. Dansa dansa dansa.. Gick barfota hem, hotade att slå en kille med mina högklackade skor, och vi avslutade kvällen med att börja kolla på Lejon kungen 3. Men kom inte så långt.

So long

What a beautiful morning

Bara ett litet förtydligande från förra inlägget; Bergwall; Det är tyvärr inte jag som flyttar.... Men fest blir det.

Ska ladda genom att sy gardiner, städa, tvätta, träna. En vanlig lördag med andra ord. Och Tiki tane på högsta volym. Får nog bli en runda runt stor Delsjön idag med tanke på att jag fortfarande mår illa ifårn allt godis jag åt igår. Great!

Ses i dimman.

Väntar på frukosten

Torsdag idag vilket betyder - frukost på jobbet - vanligtvis. Men tydligen inte idag då den är sen och det blir väll som en tidig lunch. Men jag är hungrig som ett djur.


Igår tränade vi akrobatik på capoeiran vilket var ganska spännande. Jag känner mig en aning mörbultad idag kan man säga.


Ser fram emot helgen, det blir både in och utflyttningsfest på samma gång, ska bli intressant att se hur de går. Kan ju inte sluta med annat än med.... tjaa, det återstår att se. Men det kan väll knappast gå annat än bra när jag är med mina favoriter.


Se u there

Love


Ramberget, Röstat och Slottskogen

C har åkt hem till sitt loft på svinbondgården utanför Varberg och det känns redan tomt efter denna grymt roliga helg..

Idag började vi med frukost på Ramberget.. Lite plugg. Hem och rösta och sedan vidare till Slottskogen för att kolla lite på pingviner, sälar och pippifåglar. Hem igen för att kolla på min favoritserie, Gossip Girl. Läs; den enda serien jag numera följer.

Well nu är det dags att ladda inför en vecka på jobbet, vilket innebär
 k a l a s..

You know u love me

Bakis

Det blev en lång natt och fortsatt morgon. Efter Brunch på Egg and Milk börjar jag likna något som kan kallas människa.

Nu är det dax för att slappa med Bond.

-


Snart kommer C

Sitter och väntar på att C ska komma.. Hoppas hon hittar hit.. haha, det är tydligen inte så lätt att köra i Göteborg. Hoppas det kommer bli en trevlig helg, jag är övertygad om att det kommer bli så. Vin och gott sällskap. Kan det bli bättre? Jo sen är det ju nationaldagen, måste ju firas.

Funderingar

Vad ska jag göra i helgen? Egentligen skulle jag till STHLM men det lär inte bli så, tyvärr. Hur ska jag få mina fötter rena från utomhusträningen igår? Har provat det mesta.. Vill ha nya jeans, vilka ska jag köpa? min budget har aldrig vart större, inte min rumpa heller..Ska jag vara ledig vecka 29 eller 30? Jag slipper gärna seglarveckan.Vad ska jag söka för jobb? Och vart?

Alltså, en del ganksa meningslösa funderingar, en del känns livsavgörande-

Nästa steg, ska jag göra espresso eller bryggkaffe?

Tuffa beslut måste fattas.
Hjälp

RSS 2.0