Innan vi lämnade NZ skrev vi lite värmande ord till varandra, hittade dom idagSoulmate

"Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone"

Vore gött med sommar........


Från det ena till det andra

I fredags hände vi loss på Kino, bästa stället i stan!


Det blev inte många timmars sömn men tog mig ändå ut på en långpromenad som blev lite längre än vad jag tänkt mig, genväg blir senväg!

Det var det här med att rensa... Går bra?


Huvudet är inte på skaft

Känns snarare som det håller på att få ett vulkanutbrott snart. Försöker plugga lite. Rensa bland gamla saker och försöka slänga men jag tycker om att samla saker på hög så det går inte så bra. Står i ett vägskäl och undrar vilka som följer mig när jag väljer en annan väg. För såhär kan jag inte gå längre. Ledsen över att du inte finns när jag behöver dig. Behöver tid för mig själv. Men orkar inte vara själv. Jag vill vara kille och sluta analysera och borde istället bara vara. Och låta dig vara i fred.


Avatar

Så fick vi äntligen sett den. Och jag var faktiskt imponerad. Givetvis bidrog även det fnittriga sällskapet till en riktigt bra kväll. Vanligtvis är inte fantasy filmer riktigt min grej, eller har inte varit men även jag börjar bli ett fan av dom, tro det eller ej! Nu är det dags för sängen. Natti!

-

Igår blev en väldigt spontan utekväll med massa massa dans, så härligt! Har haft en good feeling hela natten, morgonen, förmiddagen, fram tills nu. Jag tänkte åka och hämta min mobil på Media markt, men då startar inte ens biljäveln. Så nu sitter jag och svär och är allmänt irriterad på allt som kommer i min väg. Goch. Varför ska den sluta fungera idag? Jag vill ha min telefon tillbaka. Bussar går ju knappt härifrån så det kan vi ju fetglömma. Jävla västrrafik. Jävla bil. Jävla gud.

Som vanligt

Vi är så dåliga, jag och mina vänner, på att boka biobiljetter. Vi tänkte att vi skulle se Avatar ikväll, den har ju ändå gått ett halvår så våran tanke är att man inte behöver boka en vecka i förväg. MEN ack så fel vi hade. Det finns fler efterblivna människor som oss som inte sett filmen eller så tyckte de som redan sett den att den var så bra så dom ser den igen, för när jag i morse skulle boka biljetter fanns det 10 st att tillgå, längst fram på sidan, wtf! Så istället tänkte vi gå på after work, där dyker nästa problem upp; ingen av oss jobbar! Njuta av det fina vårvädret ska vi göra i alla fall.

Tomat

Igår fick min kropp vara i solen en timma eller två. Det var tydligen mer än vad den klarade då jag intagit en fin (lol) röd färg. Så därför ligger jag idag inne under mitt täcke istället för att götta mig i solen. Som tur är var det några avsnitt av Gossip Girl jag inte sett så jag har haft att göra hela dagen som började sjukt bra med frukost tillsammans med några favoriter.

XOXO

Lite vidskeplig är man ju

Personligt horoskop för idag: 2010-04-13

Tur
Turen har knappast något alls att göra med vilken upplösning dagens olika händelseförlopp får.Hälsa
Risken för ohälsa är liten just nu. Du tycks inte vara särskilt trött men inte direkt i farten heller.Ekonomi
Att vara ekonomisk innebär också att ta ansvar för vad du tjänar, inte bara att du får in pengarna.Arbete
Risken finns att du nu hamnar i skymundan av kolleger som säljer sig själva bättre än du. Satsa lite hårdare så kommer du att uppmärksammas.Kärlek
Det är stor chans att du och din partner kommer att få en rolig dag tillsammans. Detta kan leda till att ni kommer varandra närmare.Relationer
Du har idag stort inflytande hos dina vänner. Kanske kan du försöka få en vän att sluta med den där ovanan som du irriterar dig så mycket på.

Hittade en gammal diktbok

När vi en gång stora bli
och vår skoltid är förbi
hoppas jag du än
tänker på din sanne vän!
/// Kattis


kom hem!

Sexa

Årets team VM har avgjorts i natt borta på andra sidan Atlanten, det blev endast en sjätte plats för Surprise. Men för mig är dom alltid etta, såklart! Tydligen hade dom en del fall så det var väll det som avgjorde, ska bli spännande att se när det kommer upp på webben. Inte heller Boomerang lyckades så bra utan slutade på en elfte plats, men det är bara att komma igen. 

Så idag ska jag njuta av vårsolen, ta mig en löprunda eftersom jag igår provade ett gammalt träningslinne och antingen har jag fukt i garderoben eller så har jag växt några decimeter (eftersom jag stannat på mina 170 cm på längden så är det alltså på bredden jag växt antar jag?) på ett par år för det såg ut såhär;

Oh yes Beach 2010

Jag om hundra år

Jag undrar vart jag kommer sluta när jag är gammal (läs äldre). Eftersom jag en fredag kväll som denna har spenderat i min fåtölj framför Så ska det låta, Skavlan och Rapport. Givetvis med ett glas vatten vid min sida och jag har inte släppt min stickning på flera timmar (det börjar nog snart likna en tröja). Tog mig en kopp te och några skorpor med marmelad som kvällsmat, eller det blev min middag då jag inte orkade lägga någon energi på att laga mat idag. Eller värma något från frysen. Så slog mig tanken som en blixt från en klar himmel i ett öppet hav att min kväll antagligen liknar många pensionärers, och vilket underbart liv dom har. Dock funderar dom antagligen inte på vilka kurser dom söka till hösten, inte heller hur jag ska lösa ett jobb på kortast möjliga tid. Men ändå så kanske jag borde ta mig i kragen och slå klackarna i taket, men det gör vi en annan dag. Sängen lockar mig alldeles för mycket. Sleep tight!

Lunch

Tänkte jag skulle gå upp tidigt idag för att vara lite produktiv. Men jag somnade om och vaknade igen klockan nio. Då får man göra allt i 110, slänga i mig frukost, hets läsa nya annonser på ams.se (det är dock inte så många nya så det går ju ganska fort), städa, läsa tidningen, duscha (tog en raggardusch istället, går väll lika bra det?) packa upp, blogga (lol) men nu ska jag snart springa till bussen för att träffa Larry i stan och äta lunch. Sero venientibus ossa

Påskefyr + frugan


Smögen

Fy fabian vilken skön påsk jag haft på Smögen med underbara vänner, solsken och salta stänk. Givetvis har jag ingen självbehärskning utan har ätit alldeles för mycket godis. När jag kommer innanför dörren i eftermiddags har bror min sågat av sig halva fingret så nu har vi spenderat några timmar på axess-akuten. Men som tur var slutade det lyckligt, ihoptejpad och fin. Nu ligger jag och halvsover framför någon b-film och borde istället tänka på att krypa till kojs.

-


RSS 2.0