InspirationSnart där
(Bild från Katta)

Ska bara läsa igenom tentan en sista gång och börja packa, hoppas jag hinner med frissan imon så jag slipper se ut som ett fågelbo när jag kommer till Nya Zeeland. Men det jag inte hinner med här hemma får jag göra där. Hoppas dom har frisörer, kläder och så vidare där också! Men en sak jag måste göra innan jag åker är att åka till banken för att tömma min spargris! haha, den är helt full, Anna är rik!

X


Kommentarer
Postat av: Jayjay

Ja behöver oxå klippa mig o hoppas innerligt att de har nån bra frisör där borta.. see ya' 2morrow girl :) SJUKT!

2009-01-05 @ 10:40:53
URL: http://jayworld.blogg.se/
Postat av: Jayjay

Hejsan hoppsan. Jag kommer bara slänga i lite skit nu så får d bli som d blir, inte katastrof om man glömmer massa skit, kan ju handla ;) Ja har en backpackerrygga som rymmer upp till 70 liter typ, sen tror ja jag ska ta en vanlig rygga till handbagage, kan kanske va bra å ha där nere sen... kraaaam ja e sjukt vimsig just nu.. soooon :)

2009-01-05 @ 19:11:42
URL: http://jayworld.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hej hopp tjejen! Ja, det är inte klokt, nu är det endast några futtiga timmar kvaaaar!!Ring när ni närmar er landvetter, så möts vi upp. Japp, packar i min backpackerrygga på 50 kg, o har givet ett flightcase aka liksäck, som jag brukar kalla den. Har ett sådant över, om du vill låna? Skicka ett sms i så fall!Puuuuuss!!

2009-01-05 @ 19:29:18
URL: http://ingvarsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0