Art, food n' wine

Ki ora!

Hoppas allt är bra hemma, här lever vi loppan och på lunchrasterna brukar vi åka till någon strand och bada och äta lunch, idag åkte vi till paradiset och badade i en flod. Coolt.

Denna veckan är dey art, food and wine som gäller! Eftersom utbildningen helt enkelt går ut på 'learning by doing' så åker vi helt enkelt ut och ser hur saker och ting går till här på andra sidan jorden. Igår var vi först hos en konstnärinna som var halt otrolig, hennes skapelser och hela hon var så farcinernade, efter fick vi reda på att hon var dryga 70 bast gammal, jag skulle nog chansat runt 50, vilken kvinna. Lunchen tillbringades som sagt på stranden och efter åkte vi till wow. Ett musem där dom har gamla fina bilar och massa roliga saker. Men inte minst en utsällning som jag blev kär i med olika klänningar och kreationer. Kolla in hemsidan här



Idag har vi plockat frukt, fast jag åt mest det som dom andra plockade, mummmsfilibabba. Åkt runt på lite olika ställen där man kan plocka frukt och grönsaker, köpa färsk fisk, musslor, käkat glass. Avslutade dagen med att äta all mat vi plockat och köpt med oss. Vilket var: rökt fisk av okänd sort, bröd från the swedish bakery, avaocado, tomater, gurka, musslor i vitlök, hallon med grädde och så vidare. Till det avnjöt vi ett glas vin i solen.

Ja som ni märker är livet ganksa gött, och imorgon ska vi på vinproving och man kan ju undra vart det kommer att sluta!

Kram och puss på er där hemma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0