Here we go

Åker till Lidköping med Helena ikväll. Segt... Hade helst vart hemma denna veckan men vi har ju redovisning på onsdag så det kankse inte riktigt passar sig!

Kollade precis på en jättekonstig film som jag inte ver vad den hette.. Sådär bra kankse. Och nu är det ju nästan natten ute så får nog pigga upp mig själv med lite levande ljus och lite god mat. Eller godis kankse..

Har funderat lite på praktik nu i helgen och har hittat ett passande företag för mig tror jag. Hoppas dom tycker jag är lika passande för dom, vet inte om dom tar emot praktikanter men det återstår att se. Ska ringa dom imorgon..

Ha en bra kväll i höst mörkret!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så här mot jul passar det ju perfekt att få gratis presentkort, Om du blir medlem på Supergratis via denna länk så kan du samla ihop poäng ( till exempel så kan du klicka dig in på olika hemsidor och så får du poäng). Dessa poäng kan du sedan kan växla in mot presentkort i en massa olika butiker, lotter,biobiljetter,en ipod shuffle och mycket mer helt gratis: Glöm inte att aktivera kontot via din mail!

http://www.SuperGratis.se/?r=50207På gratismode.se så kan du få hem gratis presentkort till en massa olika butiker, biobiljetter eller varför inte växla in en trisslott. Bara genom att enkelt samla poäng som du sedan växlar in så kan du få något av dessa grejer helt gratis hem i brevlådan:) Klicka här för att bli medlem, och du glöm inte att aktivera ditt konto via din mejl.

www.gratismode.se/?c=1389Hoppas du får en bra söndag:)

2008-11-09 @ 16:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0