My no 1

GRATTIS I EFTERSKOTT PAPPA O JOHAN!!!!!

Yees... var ett tag sen jag skrev har nu... En del har hant sedan sist! i Lordags var vi pa Helena Paparizou, vilket var grymt =) Efter det bar det av till Villa som enligt overenskommelse ska goras varje lordag! Har vart ganksa mycket fest pa senaste och jag och Anastasia har numera Retsina i adrorna... Tjaaa vad hander annars da? Mycket sol och bad.. ar faktist inte sa varmt som jag trott att det skulle vara... Det haller sig ganksa stadigt runt 35 grader!

Okej mamma (mormor) jag ska akta mig for grekerna... bra att huset snart ar klart, langar efter att fa se det!

Kanns helt sjukt att det bara ar en manad kvar.... Juli har bara flugit ivag!!!!

MASSA KARLEK

SOMMAR OCH SOL

Ja har ar det minsann fortfarande sommar aven om det var tva moln pa himlen idag!

Horde att pirat festen var viiiiild pa smogen och att Andrea var snyggast i muchtach! haha finns aven heeeta bildbevis pa facebook!

Skulle garna vilja ha lite skvaller om heta handelser! Tell me !

Om det ar nagon som fortfarande laser min blogg kan ni ju skriva hur ni har det! Och hur gar Lian for alla andra?! Vi har det som sagt ganska sa glidigt pa spaet men ska forsoka borja med projektet!!!!

Har ar allt iaf toppen....

For forsta gangen pa tva och en halv manad har jag och Elena day off tillsammans vilket antagligen ska firas med en liten road trip!!!

Love! XOXO

OOOOh vad ...

OOOOh vad skont det ar att vara i Grekland.. iaf nar man ar ledig for da kan man glassa pa stranden! Vill absolut inte jobba imorgon men men... pa fredag fyller ju Elena ar och da blir det kalas igen! Har blivit ganske mycket av det pa senaste! Men Mamma.... inte som pa Smogen iaf so don't worry!

Nu ar det inte ens tva manader tills jag kommer hem och tiden bara springer ivag! Kommer kannas som jag aldrig vart borta! Ni ser ut att ha det underbart hemma pa smogen iaf! Jag vill ocksa!!! Men far bli en trip i september istallet!

Tack sa mycket for alla fina halsningar och mamma o pappa, tack for favorit lukten! Nu luktar jag Anna igen.....

Ska nog ga hem och sova om en stund, det ar vaaaldigt jobbigt att ligga pa stranden...

seeeeeegt

Assa internet har ar det segaste som finns... sa det blir bara tre bilder nu... sorry....




Och dom blev valdigt sma har men men.....



22 YEARS!!!

Ja pa fredag blir jag ett ar aldre, ar det nagat att fira eller.....? huuum ja det kankse blir en retsina iaf!!!!

Ja ja.... Allt rullar pa som vanligt har nere... fast nnu ar det ca 35 grader varmt (konstant) och varan AC fungerar fortfarande inte!!! vilket inte ar sa nice... tur att det finns AC pa jobbet iaf sa man slipper svettas konstant!!! huum...

Jag har hort rykten om att Elena Paparizo ska komma hit... far se om det ar sant! Det vore grymt isanna fall...

Eftersom det ar forsta juli idag sager man 'Ha en bra manad' sa det far ni ha! kommer hem om tva manader och har fortfarande hemlangtan, mest efter smogen men saklart efter er ocksa! En liten kort uppdatering.. ska foroka lagga upp lite mer bilder i veckan....

Brorsan? GREKERNA ALSKAR DIG! hehe

Kalinichta!

RSS 2.0