Smögen

Sitter i favoritfåtöljen på Smögen och njuter av att vara här. Tog mig en lång härlig löprunda precis, magiskt. Se solen gå upp över en sovande ö. Det är här jag mår som bäst, kroppen är i harmoni. Nu ska jag njuta lite till. Hoppas ni får en bra Alla helgona helg.



Inspiration, dags för uppvisning...


Första för veckan

Igår hade vi den första av sju kommande uppvisningar i Capoeiran. Spännande att det va i sand vilket var tio gånger jobbigar, men roligt!

Igår var även första fikan med mina babes. Mysigt och göttigt. Idag ringde jag återigen till Arbetsförmedlingen som är v ä r d e l ö s. Känns som jag hade klarat mig bättre utan dom, eller likgiltig. Det tar veckor att boka besök och för att dom ska ändra en ynka liten sak i min handlingsplan, inte okej tyckte jag och skällde ut henne efter notor. Så imorgon kl 8 ska jag vara där! Gött!

Helgen

Det blev utgång även denna helgen. Har blivit några helger i rad nu, kul! Men nu känner jag att det räcker för ett tag. Kan vara det att höstrusket sakta men säkert börjar krypa under huden på mig och att jag helst skulle begrava mig själv levande.

Vi hamnade på Lounge(s). Träffade många gamla godingar, och några nya. Som Ensam mamma söker Alex. Som jag inte vet vem det är, men det visste i alla fall Lollo.



Choklad

Nu i helgen är det choklad festival här i Göteborg på Stadsmuseet. Funderar starkt på att gå. Igår åt vi i och för sig ganksa mycket, men tror inte den håller samma klass.

Vad händer annars? Fest kankse?

Sticka

Igår när jag och Mammi var iväg och handlade lite köpte jag nytt garn. Så ny är det dags att ta fram stickorna igen och så får vi se vad det blir av spektaklet! Var ett tagsen så jag är ganksa ringrostigt. Målet är i alla fall en tröja. Och kankse mössa och vantar. Och Sockar. Och fuskpolo. Och varför inte en kjol när jag ändå är igång! Så, nu har jag skaffat mig något att göra på dagarna!

Roadtrip

Nu är det snart dags för mig och Mammi och bege oss på ett litet kärringrally. Mitt första. Ska åka och kolla på lite tyger och massa andra små prylar. Får se vad jag kommer hem med. Kankse återkommer om jag fyndar!

Hej ho lets go!

Nu är det borta!

Igår var jag hos farbror doktorn igen, vit som ett lakan, skaka och grät en skvätt. Som vanligt alltså. Han tog i alla fall bort min lilla knöl i nacken. Så nu är jag lite mindre och lite lättare. Och det stramar skönt i huvudet!

Inget roligt väder att vakna till idag, ska man orkar åka in till stan eller bara vara hemma? That is the question!
Lite bilder från helgen



Fest och teater

Började kvällen hos Larry igår med god tacopaj och kladdkaka. Lite drinkar och lekar senare hamnade vi på Bliss en stund, för att konstatera att jag ogärna går dit igen. Vidare till Nef där det bästa var kaffet i kön. Var en lugn och tidig kväll som slutade med äggröra och sallad. Gött.

Idag har la Familia vart på
Valand och kollat på två föreställningar. SÅ roliga. På bakgården och Pappa Pia. Tyvärr finns de inte att beskåda för allmänheten utan bara för slutna sällskap, men jag fick mig många sköna skratt kan jag lova.

Nu väntar jag på middag och Ensam mamma söker.


Gamla goda tider

Idag är en skön fredag. Vi har ätit korv med bröd som inte allt för ofta serveras hemma hos familjen Liljegren. Mums. Sen åkte vi och "fredagshandlade". Jag försökte sätta mig i vagnen, insåg att jag växt sedan sist. Vi handlade fisk hos "Rustan" och jag fick en godisfisk som alltid när jag hängde in över kanten i fiskbilen. Men numera når jag över kanten. Good girle.
Ha en bra fredag!
Ciao bellas!

SÖTASTE

Hur glad blir man inte när man får en sån här pins på posten. Love u babe.


Sova

Idag är det ännu en dag med sjukt fint väder ute. Solen skiner, kallt och gött. Meeeen jag kan inte vakna. Det är något fel på mig. Somnade om tre, fyra gånger idag. Skulle skära upp en bit bröd till frukost men skar upp fingret istället. Inatt drömde jag att Linas mamma jagade mig med piska för att jag inte var lika utklädd som alla andra. Gäsp. Ska nog ta mig en långpromenad, då kankse jag kommer tillbaka till verkligheten.

Träna

Ska prova på något nytt idag. Spännande. Antagligen kommer jag vara död efter men det är okej ändå. So long!

Nygammal

Såg Fame igår. Inte helt otippat. Den var bra, har ju sett den gamla så det var inget revolutionerade. Men jag gillar den. Ännu roligare var det att mysa med min lilla Helsingborgare igen! ♥


Bakfull: Check!

(Detta inlägga kankse är lite osamanhänade, ursäkta)

Idag är jag inte stor. Har nu sakta börjat återhämta mig från nattens party. Tjoho vilken fest det var. Och tack för soffan Carro o Linus! Kändes som att jag rymde imorse innan ni vaknat, hehe. Det blev en god brunch på Egg and Milk med Johan o Lina. Bästa. Nu ska jag äta middag, fixa mig för att åka in till stan för att gå på bio med Andreisen. Ser ut som fan. Förhoppningsvis är jag körbar.

Ciao!

Känner du igen dig?

Det blev en löprunda två varv runt delsjön, så skönt. Kände inte att ett räckte så det blev ett till. Däremot har jag ett litet probelm när jag springer; min högra hörlur trillar ur hela tiden (har silikon proppar). Jag försöker sätta tillbaka den, gräver den djupare och djupare och trycker in den i örat så det nästan är inne i hjärnan, men ändå lyckas den ändå alltid trilla ut. Vilket är fruktansvärt irriterande när man är inne i världens skönaste flow. Någon som har tips på vad jag ska göra?????

TGIF

Fredag, igen. Dagarna rullar på... Ska ta mig en långpromenad nu, för att börja helgen, får se vart jag tar vägen efter det. Hoppas inte jag går vilse.

Kan inte någon bara ge mig ett jobb

Just nu är inte inspiratonen på topp kan man säga. Orkar inte söka jobb idag. Väntar på svar. Jag hatar att vänta. Borde förbereda mig inför imorgon. Men? Kan inte någon bara ringa och säga, vi vill ha dig, vi behöver dig! VI KLARAR OSS INTE UTAN DIG!!!! Det skulle jag behöva just nu. Istället för att gå på intervjuer som jag ogillar. UUh. Men ska ut på lite äventyr idag, en sväng på stan och en promenad i det gröna. Livet är på topp idag.


Arbetsförmedlingen

Går det inte så bra för? Idag fick jag ett brev att jag ska vara där 22 september? Antar att dom menar oktober...

Var på intervju idag, kunde gått bättre, kunde gått sämre. Verkar vara ett roligt uppdrag så keep your fingers crossed. Nu är det dags för träna, sen bio med kisse katten... Long time no seeeee...

XXXX

Vem är du? Vem är jag?

Sitter och försöker klura ut lite bra svar på vem jag är? Vad har jag gjort? Ja och så vidare... Vad är pågång här då? Förhoppsningsvis ett roligt projekt så jag har att göra ett tag framöver..


Kanelbulle

Idag är det kanelbullens dag. Känns som en bra avslutning på helgens äventyr. I Fredags blev det lite mer än After work. Flängde runt halva stan, och kul var det! Igår hände inte så mycket, träna, åt, kolla på någon värdelös film på tv och åt lite mer.. Och idag ska jag kankse slå på stort och baka dagen till ära!

Vårdcentralen..

..suger? Så känns det just nu i alla fall. Hade tid 10.30, sitter i "stora väntrummet" och har ångest för alla sjuka människor som sitter runt omkring mig. Lite längre bort är "provtagning" ryser bara jag tänker på det. Jag har lite svårt för sjukhus och vårdcentraler.... Klockan går, klockan blir 10.45, 10.50 och så vidare. Ni förstår. Jag frågar i repan om farbror doktorn kankse har glömt mig för det känns inte normalt att vara trettio-minuter-sen-utan-att-säga-till. Men så var det tydligen. Så eftersom han var så sen hann han inte ta bort mitt satans födelsmärke idag. Skita. Får fira med ett glas vin att jag inte är uppsprättad än!

Så här känner jag just nu:


RSS 2.0