091130

Sista november idag. Tiden går sjukt fort. Jag hinner inte. Stanna.




Ska iväg och kolla på uppvisning nu innan träningen,
ska bli kul att se hur det går för dom iår..

Pics från i fredags

Vissa fick lite finare stämplar...
U Baby


Jag och mina fina

Första ljuset är tänt

Dagarna i advent är de mörka dagarna. Då tänder vi ett ljus i sänder, och till slut brinner alla julens ljus.  De tänds för Hans skull, som sade, att Han var världens ljus, och de speglar sina lågor i alla klara barnaögon. ”Dagarna i advent är de korta dagarna, då alla skyndar mot ett mål, också de, som inget mål äga. Men hos oss alla finns en stor längtan bort från oro och ångest till julens ljusa frid.


Jag älskar verkligen jul och advent och idag är det musikmässa i kyrkan som är något av det finaste jag vet.

Party all nigth long

Var det igår. Det känns i kroppen idag.

Frågan är om jag orkar ta mig upp ur min koma idag.

Sjuk dröm

Vaknade imorse, undra om alla var dröm eller sanning? Var ju på fest igår, alltså capoeirafest. Det blev en tidig kväll då jag har lite känningar av vaccinet.

I alla fall: Drömde att jag träffade Mattson och skulle möta upp Bellsen för att gå ut och slå klackarna i taket (yeah baby!). Men när jag vaknar dagen efter är allt en minneslucka. Kommer inte ens ihåg att vi har träffats. MEN vi har inte druckit något. Så vart min minneslucka kommer ifrån är ganska oklart.

Hoppas det går bättre ikväll... Men det lär inte bli "veven" ikväll eftersom armen värker ganska ordentligt. HAHA.


Ha en bra helg allihopa!

Här ska man inte bli sjuk inte..

Det är inte läge att bli sjuk just nu, har gått med ont i magen i tre dagar och funderar på om jag trots allt ska uppsöka någon form av hjälp. Om inte annat är det idag dags för mig att vaccinera mig mot svinis. Jag som är extremt sprut rädd, förhoppningsvis svimmar jag inte och skrämmer livet ur sköterskorna. No drama.

2nigth we gonna have a kiss'n'cry party for pato & cascadura, they r going home to Poland, big hada n lots of food! I'm gonna miss u guys!

I brist på annat gott

Mitt sug efter godis är numera olidligt, tur att man har annat att kolla på;

Städa;



Tror att jag får ta mig en ordentlig sorteringsdag. Kläderna får inte längre plats i garderoben utan hela mitt rum fungerar som en. Smycken i hög som jag inte heller använder allt för ofta. Även mitt skrivbord är överbelamrat med diverse saker. Kanske en bytardag snart tjejer? Ni får, jag ger.

Myyys

Igår hade jag o L en riktig myskväll. Hittade ett nytt sushiställe, sååå gott. Ligger på drottninggatan, dom hade lite annorlunda saker. Fortsatte kvällen med diverse dokusåpor och massa grönsaker, riskakor och dipp!

Idag återupptog jag och Carro våran konståkningskarriär. Gött. Kände mig som bambi och efter några minuter krampade det gött i tassarna. Men vi hann med både köttbullen och storken! Får se vart det här leder, hehe.


Nu ska jag äta och kolla på bonde söker fru.

Stryp mig långsamt

Igår skulle ju vara min dag. Men icke. Började med huvudvärk när jag vaknade, tog tvål istället för schampo, jordgubbssylt istället för hallonsylt. Kommer till första intervjun; Allt känns ok. Ända tills jag ser människan jag minst av allt vill se, absolut inte där och ingen annan stans heller. Fan fan fan. Kan ju inte bli bättre.

Åt en väldigt god lunch hemma hos L. Fick lugnat ner mig lite. Ska åka till nästa intervju; Missar bussen. Nästa kommer inte. Den tredje är sen! Jalla! Jag springer dit. Är tack gode gud i tid, det visar sig att hon är 30 min sen. Vem är det till en intervju? Tydligen missuppfattning om tiden. Jag sitter och flåsar ut i soffan när jag väntar, mitt hat mot sena människor ökar och jag blir allt mer frustrerad, vill springa in till henne och skrika: DU ÄR SEN!

Vidare mot gymmet för att köra lite titts'n'as. (Det känns idag kan jag lova). Skulle träffa mamma på stan för att äta och gå på operan, efter många om och men sågs vi på restaurangen. Guys and dolls var grym by the way. Sen hem och stupa i säng.

This is it!

Vilken film! Magisk. Jag har alltid vart ett stor fan av Michael och vilken hyllning till honom. Han ser lycklig ut, men så fruktansvärt sjuk. Allt han tar vid blir magiskt, varje liten rörelse! Tänk vilka konserter det hade blivit om det som inte fick hända, hände.
I love you!

Vinden har vänt

Känns bra nuförtiden. Fick jobb i fredags, som jag tackade nej till (hoppas ni läser detta AMS). Ska ju åka bort i december så det passa sig inte. Idag har jag nytt på G. Supah! Något som inte är bra är min dator, helt tajkon, så kan ju hoppas på en ny med jobbet!

Blir ett youtube klipp eftersom min dator inte klarar att ladda upp bilder längre!? Mycket bra låt by the way.

Dålig

Jag vet, jag är en sjukt dålig bloggare, tar inga bilder, glömmer saker hit och dit. Kameran lämnar jag för det mesta hemma. Nu ska jag sova kl tio på en lördag. Vilken fest alltså. Kunde ju vart.. Istället ska jag fortsätta med min bok "Den han som skälver" den rekommenderas.

Jag är i alla fall sjukt imponerad av Helsingborg. Där vill jag också bo.

Helsingborg

Nu ska jag packa lite och åka till Helsingborg! Yeey...

Äntligen här, har glömt hälften hemma... hoppas Andreisen har resten!!! =)
Nu: tillbaka till idol, rödtjut och pepparkakor.

Vem är du, vem är jag

Kopiera denna text, och se vart folk vill placera dig:

1.Sinnesjuk
2.Jag vill gifta mig med dig
3.Senfärdig
4.Härlig
5.Kärleksfull
6.Iskall
7.Modig
8.Dum
9.Bortskämd
10.Självsäker
11.En jag tänker mycket på
12.Sexig
13.Glädjespridare
14.Härlig utstrålning
15.Otrolig!
16.Egoist
17.Söt
18."Player"
19.Den bästa!
20.Nörd
21.Stillsam
22."Vildsint"
23.Irriterande

- Placera mig!

Ett glas vin

Det skulle bli ett glas vin med Natalia på öppningen av Stayhard, som för övrigt hade sjukt snygga grejer! Efter att ha snyltat ett tag kände vi att det var dags att gå vidare, och det gjorde vi. Hela natten lång. Larry firades med champange och jägershottar! Dock fick kvällen ett lite konstigt slut, vi letade efter varandra och L fick inte komma in igen, skumt, men en väldigt rolig kväll.

Imorse bakade jag scones utan filmjölk och var med på Larrys släktkalas. Väldigt spännande. Eftersom inte jag har någon släkt är det kul att se hur det fungerar! Haha. Sen blev det en sväng på Hem och Villa mässan med Mor och Far. Nu väntar jag på att pappa ska laga ankbröst, gött.

Grattis på farsdag, gammelgubben.

É det fest ikväll eller?


Haha, det här ska jag prova någon gång! Bäst partytricket ever..
Synd att jag inte förtår vad dom säger bara..


Oh no...


Yoga

Idag mår jag bra igen. Uscha, inget kul när det känns som att huvudet ska sprängas. Så det ska jag fira med att åka och träna ett lunch pass... Känner mig ganska stel så det kan bli spännande.

Baksmälla

Det känns som jag har världens baksmälla idag. Huvudet spränger, trött, seg och jävlig. Uaah. Det hade ju vart ok om jag hade druckit och haft kul, men det har jag ju inte. Så helt i onödan. Ipren hjälper inte, magnesyl hjälper inte och så vidare.
Ska nog gå och lägga mig igen!

Vad vore en bal på slottet

Idag körde jag världens monster pass på gymmet, så gött. Känner att jag är inne i ett gött flow nu. Efter gick jag en stund på stan, shoppade lite, åt lunch med pappsen på Sushi De lux, mycket gott för sushi fantasten..
Nu sitter jag åter igen på Arbetsförmedlingens hemsida och plöjer igenom alla jobb som finns. Borde antagligen  börja med farmville istället.
Now: Time to put sme make up on.
XOXO

1/11

Ja det var ju första november igår, om några veckor är det första advent, åååh jag vill ha jul nu! En månad som känns ganska grå och tråkig, men förhoppningsvis kan jag fylla den med massa roligheter!
Nu ska jag åka och träffa min jobbcoch, hoppas hon kan komma med lite tips!


Inget guld

Är hemma igen från Smögen. Har haft en underbar helg med promenader, vart på kyrkogården och i förmiddags i kyrkan. En ta hand om min själv helg. Och att minnas alla som en gång vart med oss.

Har lyssnat på fotbollen. Slutade ju inte så kul för IKF. Även om mitt fotbollsintresse inte är det största så är man ju ändå en sann Göteborgare. Trist. Hoppas inte våran stad blir vandaliserad av Stockholmare.
Over and out.

RSS 2.0