Borta bra..

men hemma bast... Saknar sverige, spec nu nar mamma har akt hem och nar det ar FOR varmt for att ligga pa stranden.... OPA! men nu fyller jag ar om en vecka! Ska bli niiice.... MEn det blir ju ingen bruce spingsteen for min del sa njuut kara bror!!

Vi kommer nog fa gora varat projekt arbete ar anda vilket kanns valdigt skont! Jobbet gar bra.. kommer mer oc mer folk... eller folk vet jag inte... ryssar som inte kan engelska!

Nu ska jag ga och klippa mig och farga haret! Hall tummarna for att det gar bra.... aaa lite nervos for att dom ska gora mig gul harig eller ngt!

Imorgon ar det back to work! trist.....

Vad hander hemma?

PUSSAR

Nu kommer mammi!

Ska bli roligt att ha mamma har for en vecka, sk ocksa bli skont att hon kommer ner med lite saker som jag saknar.... OCH det ar ju midsommar nar hon ar har sa jag antar det blir lite nubbe och sill som ocksa foljer med.... Nu i helgen har det vart JATTE mycket folk har... undrar om det kommer vara sa har i sommar.... kul att det hander lite men nu borjar alla glo igen for jag stcker faktist ut ganska mycket har... haha

har ar lite bilder... :)


KRAMAR!!!








Bilder...

Finns lite bilder pa facebook for den som vill :)

Dax for mat, imorgon spelar Sverige-Grekland! wiiiiiie HEJJA!

Hors snart igen!

Peace

Ella ella!

Imorgon ar det Sveriges dag! det skall firas med pompa och st:at! hehe blir nog lite vin med mera. Men dagen kommer borja med en skon promenad langs stranden till jobbet dar vi ska pa rund tur med ett litet tag runt hela porto carras! HAHA niiice

Idag har jag och E provat pa thallasotherapy! Poooolli orea! Mamma du maste gora det nar du kommer hit! Det ar tva pooler en med 7 ggr sa mycket salt som i doda havet, eller som Dimitra pa jobbet sager.. 'with to much salt in' kankse inte ar helt hundra pa engelskan dar.. Den andra poolen ar med hydrojets som makes massge all over the body! ja det borjar bli lite svengelska har... men men!

Nu ska vi hem och packa ihop vara saker for vi tankte flytta till den andra lagenheten imorgon!

Pussar i massor *

Antligen ledig!

Heeej!

Jag har jobbat i 6 dagar nu och ar helt slut. Ska bli skont att vara ledig imorgon och lata sig pa stranden! Ja vad har hant sen sist da? inte saa mycket faktidt. Vi var ute i lordags vilket var rolit. Det var nyrenoverat p dock sa klart att vi var dar. Det ar Ifis brorsa som har stallet sa det var huset som bjod denna kvallen till ara. Nar klockan var tre och jag trodde att jag skulle fa ga hem och sova, meen nej da ska vi till Villa. Som ar ett aaas coolt stalle men pool och grejer men den var inte oppen och det var inte sa mycket folk dar men dom kommer i sommar! Da kommer vi antagligen tycka det ar for mycket folk istallet... Kvallen forgyllde Mr Vasilakis som ar en av dom hogsta cheferna pa Porto Carras. Han kan ingen engelska, masta ta pa nagon hela tiden och ar mellan 60-70. Han bjussade pa drickan nar i var pa Villa sen korde han hem oss kl fem pa morgonen. Skysst!

Sen ar det sa klart alla dumma ryssar pa jobbet men det ska vi inte ens prata om.

Det ar valdigt manga man har som har speedos! uuuuuh tycker det ar sa fult och ackligt!

Well, allt for nu

Over and out

RSS 2.0